mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Tapu Müdürü Fikret Ayman Tayin Oldu

Gündem 23.08.2021 - 13:03, Güncelleme: 23.08.2021 - 13:03
 

Alanya Tapu Müdürü Fikret Ayman Tayin Oldu

Alanya Tapu Müdürü Fikret Ayman tayin edildi. Yaşanan bir çok sıkıntı ve şikayetler nedeniyle tapu müdürünün gönderildiği öğrenildi.

Alanya İlçe Tapu Müdürlüğü son günlerde gündemden düşmemişti. Tapu Müdürlüğü’nde yaşan bir çok sıkıntı sosyal medya da gündem olmuş ve vatandaşlar tapu müdürünü adeta şikayet yağmuruna tutmuşlardı. Yaşanan olaylar sonrası Alanya Tapu Müdürü Fikret Ayman bugün Alanya'daki görevinden alınarak tayin edildi. MÜFETTİŞLER DENETİM YAPTI Alanya Tapu Müdürlüğü’nde günlerce uzun kuyruklar oluşmuştu. İşlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar müdürlük önünde beklerken resmen çile çektiklerini söylemişlerdi. Öte yandan bir işlem için tapuya müracaat eden vatandaşlar en az 15 gün bekletildiklerini bildirmişler ve konuya isyan etmişlerdi. Vatandaşların şikayetleri üzerine bakanlık tarafından Alanya Tapu Müdürlüğüne müfettiş gönderildi. Tapu'da bulunan müfettişler incelemelerini tamamladı ve kısa süre sonra Tapu Müdürü, Alanya'daki görevinden alındı.
Alanya Tapu Müdürü Fikret Ayman tayin edildi. Yaşanan bir çok sıkıntı ve şikayetler nedeniyle tapu müdürünün gönderildiği öğrenildi.

Alanya İlçe Tapu Müdürlüğü son günlerde gündemden düşmemişti. Tapu Müdürlüğü’nde yaşan bir çok sıkıntı sosyal medya da gündem olmuş ve vatandaşlar tapu müdürünü adeta şikayet yağmuruna tutmuşlardı.

Yaşanan olaylar sonrası Alanya Tapu Müdürü Fikret Ayman bugün Alanya'daki görevinden alınarak tayin edildi.

MÜFETTİŞLER DENETİM YAPTI

Alanya Tapu Müdürlüğü’nde günlerce uzun kuyruklar oluşmuştu. İşlemlerini halletmek isteyen vatandaşlar müdürlük önünde beklerken resmen çile çektiklerini söylemişlerdi. Öte yandan bir işlem için tapuya müracaat eden vatandaşlar en az 15 gün bekletildiklerini bildirmişler ve konuya isyan etmişlerdi. Vatandaşların şikayetleri üzerine bakanlık tarafından Alanya Tapu Müdürlüğüne müfettiş gönderildi. Tapu'da bulunan müfettişler incelemelerini tamamladı ve kısa süre sonra Tapu Müdürü, Alanya'daki görevinden alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop