mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da 1 Hafta Yağmur !

Gündem 06.01.2022 - 09:50, Güncelleme: 06.01.2022 - 10:00
 

Alanya’da 1 Hafta Yağmur !

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre, 1 hafta süresince Alanya’da yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Alanya’da sağanak yağışlı hava beklentisi var. Alanya’nın önümüzdeki hafta başına kadar yağışlı havanın etkisi altında kalması bekleniyor. Buna göre; bugün sağanak yağışlı, en düşük 15 en yüksek 19 derece; Cuma sağanak yağışlı, en düşük 15 en yüksek 19 derece; Cumartesi kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, en düşük 14 en yüksek 20 derece; Pazar gök gürültülü sağanak yağışlı, en düşük 14 en yüksek 19 derece; Pazartesi gök gürültülü sağanak yağışlı, en düşük 12 en yüksek 18 derece olması bekleniyor.                          
Meteoroloji’den alınan bilgilere göre, 1 hafta süresince Alanya’da yağışlı havanın etkisine girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Alanya’da sağanak yağışlı hava beklentisi var. Alanya’nın önümüzdeki hafta başına kadar yağışlı havanın etkisi altında kalması bekleniyor.

Buna göre; bugün sağanak yağışlı, en düşük 15 en yüksek 19 derece; Cuma sağanak yağışlı, en düşük 15 en yüksek 19 derece; Cumartesi kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı, en düşük 14 en yüksek 20 derece; Pazar gök gürültülü sağanak yağışlı, en düşük 14 en yüksek 19 derece; Pazartesi gök gürültülü sağanak yağışlı, en düşük 12 en yüksek 18 derece olması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop