mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da 2 .Hastane İnşaatı Başladı

Gündem 22.12.2021 - 00:07, Güncelleme: 22.12.2021 - 00:07
 

Alanya’da 2 .Hastane İnşaatı Başladı

Batının hayali olan Payallar Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları resmen başladı. Hayalden gerçeğe dönüşen hastanenin inşaat çalışmaları bölge halkını mutlu etti

Alanya'nın batı mahalleleri yıllardır beklediği hastanesine kavuşuyor. Batıya yönelik hastane çalışmalarının hızlanmasıyla birlikte son aşamaya nihayet gelindi. İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte inşaatına başlanan Payallar Devlet Hastanesi'ni A2 seviyesinde olacak. 200 hasta yatak sayısı, 25 yoğun bakım yatak sayısı, 10 palyatif yatak sayısı bulunan hastane, 7 ameliyathane, 67 poliklinik odası, 5 acil poliklinik odası,  endoskopi-bronkoskopi üniteleri, yanık ünitesi, 15 kişilik ayaktan kemoterapi ünitesi, uyku laboratuvarı ve diyabet merkezi ile hizmet verecek.  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "Alanya’mıza yapılacak 2. Hastanemiz olan yeni Devlet Hastanemizin inşaatı son sürat devam ediyor. Alanya'mıza çok yakışacak ve nefes aldıracak bu yatırımımız yükseldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz" dedi. 
Batının hayali olan Payallar Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları resmen başladı. Hayalden gerçeğe dönüşen hastanenin inşaat çalışmaları bölge halkını mutlu etti

Alanya'nın batı mahalleleri yıllardır beklediği hastanesine kavuşuyor. Batıya yönelik hastane çalışmalarının hızlanmasıyla birlikte son aşamaya nihayet gelindi. İhale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte inşaatına başlanan Payallar Devlet Hastanesi'ni A2 seviyesinde olacak. 200 hasta yatak sayısı, 25 yoğun bakım yatak sayısı, 10 palyatif yatak sayısı bulunan hastane, 7 ameliyathane, 67 poliklinik odası, 5 acil poliklinik odası,  endoskopi-bronkoskopi üniteleri, yanık ünitesi, 15 kişilik ayaktan kemoterapi ünitesi, uyku laboratuvarı ve diyabet merkezi ile hizmet verecek. 
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "Alanya’mıza yapılacak 2. Hastanemiz olan yeni Devlet Hastanemizin inşaatı son sürat devam ediyor. Alanya'mıza çok yakışacak ve nefes aldıracak bu yatırımımız yükseldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop