mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da 2 Vatandaş Evlerinde Ölü Bulundu

Asayiş 08.06.2023 - 13:46, Güncelleme: 08.06.2023 - 13:46
 

Alanya’da 2 Vatandaş Evlerinde Ölü Bulundu

Alanya’da dün 2 vatandaş evlerinde ölü olarak bulundu. İki farklı olayın birisinde kiracıdan haber alınamaması, diğerinde ise kavga çıkması üzerine yapılan ihbar sonrası cesetlere ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, ilk olay Tosmur Mahallesi’nde yaşandı. Evinde yalnız yaşayan kiracısından birkaç gündür haber alamayan ev sahibi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine belirtilen adrese polis ekibi sevk edildi. Polisin savcılıktan izin alması ve çilingir yardımıyla kapının açılmasının ardından erkek kiracı dairede ölü olarak bulundu. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. İKİNCİ VAKA DA TOSMUR’DA YAŞANDI İkinci olay da Tosmur Mahallesi’nde yaşandı. Bir evde kavga olduğuna dair yapılan ihbarın ardından polis ekipleri belirtilen adrese gittiklerinde evde bir erkek vatandaşı ölü olarak buldu. Evin içerisinde boğuşma olduğunu belirleyen polis, kavgaya karışan diğer şahsı bulmak için çalışma başlatırken ceset Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.   
Alanya’da dün 2 vatandaş evlerinde ölü olarak bulundu. İki farklı olayın birisinde kiracıdan haber alınamaması, diğerinde ise kavga çıkması üzerine yapılan ihbar sonrası cesetlere ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, ilk olay Tosmur Mahallesi’nde yaşandı. Evinde yalnız yaşayan kiracısından birkaç gündür haber alamayan ev sahibi, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine belirtilen adrese polis ekibi sevk edildi. Polisin savcılıktan izin alması ve çilingir yardımıyla kapının açılmasının ardından erkek kiracı dairede ölü olarak bulundu. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

İKİNCİ VAKA DA TOSMUR’DA YAŞANDI

İkinci olay da Tosmur Mahallesi’nde yaşandı. Bir evde kavga olduğuna dair yapılan ihbarın ardından polis ekipleri belirtilen adrese gittiklerinde evde bir erkek vatandaşı ölü olarak buldu. Evin içerisinde boğuşma olduğunu belirleyen polis, kavgaya karışan diğer şahsı bulmak için çalışma başlatırken ceset Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop