mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Boğulma Tehlikesi Geçiren 2 Tatilci Kurtarıldı

Asayiş 19.06.2023 - 12:07, Güncelleme: 19.06.2023 - 12:07
 

Alanya’da Boğulma Tehlikesi Geçiren 2 Tatilci Kurtarıldı

Alanya'da boğulma tehlikesi geçiren biri Rus uyruklu 2 tatilci, cankurtaranlar tarafından kurtarıldı.

Alanya’da tatil yapan biri Rus uyruklu diğeri de Türk vatandaşı iki tatilci, Alanya İncekum Plajı’nda boğulma tehlikesi atlattı. Durumu fark eden otel ve plaj cankurtaranları anında müdahale edip 2 tatilciyi kıyıya çıkardı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından adrese gelen sağlık ekipleri, tatilcilere ilk müdahalede bulundu. Her iki tatilci de kontrol için ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Alanya'da boğulma tehlikesi geçiren biri Rus uyruklu 2 tatilci, cankurtaranlar tarafından kurtarıldı.

Alanya’da tatil yapan biri Rus uyruklu diğeri de Türk vatandaşı iki tatilci, Alanya İncekum Plajı’nda boğulma tehlikesi atlattı. Durumu fark eden otel ve plaj cankurtaranları anında müdahale edip 2 tatilciyi kıyıya çıkardı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından adrese gelen sağlık ekipleri, tatilcilere ilk müdahalede bulundu.
Her iki tatilci de kontrol için ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop