mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da İnşaat-Emlak Sektörüne Rus Darbesi

Gündem 07.03.2022 - 13:54, Güncelleme: 07.03.2022 - 13:54
 

Alanya’da İnşaat-Emlak Sektörüne Rus Darbesi

Alanya'da müteahhit ve emlakçılar Urayna-Rusya arasındaki savaş nedeni ile sektörlerinin durma derecesine geldiğini belirttiler.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeni ile dünyadan birbiri ardından Rusya'ya yönelik yaptırım açıklamaları gelmişti. Rusya’ya yönelik yaptırımlarla alakalı önlemleri içeren yeni bir kararname imzalandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameyle, ülkeden nakit olarak 10 bin dolar üzeri döviz çıkartılması yasaklanması Alanya'da Turizmcilerin ardından müteahhit ve emlakçıları da endişelendirdi.  Alanyalı müteahhit ve emlakçılar savaş nedeni ile endişelerini dile getirerek, 'Ukrayna- Rusya arasında ki savaş nedeni ile inşaat ve emlak sektörü ağır bir darbe aldı. Son yıllar da Ukraynalı müşterilerde artışın gözlemlendiği ancak yaşanan son gelişmeler neticesinde Ukraynalılara satışların tamamen durduğu ayrıca Rusya'nın 10 bin Dolar üzerinde ülkeden döviz çıkarılmasını yasaklaması da Rus pazarını durdurma derecesine getirdi. Umarım kısa süre içerisinde barış sağlanır ve sektörümüz ülkemize katkı sağlayama devam eder. ' ifadelerine yer verdiler.   
Alanya'da müteahhit ve emlakçılar Urayna-Rusya arasındaki savaş nedeni ile sektörlerinin durma derecesine geldiğini belirttiler.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeni ile dünyadan birbiri ardından Rusya'ya yönelik yaptırım açıklamaları gelmişti. Rusya’ya yönelik yaptırımlarla alakalı önlemleri içeren yeni bir kararname imzalandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameyle, ülkeden nakit olarak 10 bin dolar üzeri döviz çıkartılması yasaklanması Alanya'da Turizmcilerin ardından müteahhit ve emlakçıları da endişelendirdi. 
Alanyalı müteahhit ve emlakçılar savaş nedeni ile endişelerini dile getirerek, 'Ukrayna- Rusya arasında ki savaş nedeni ile inşaat ve emlak sektörü ağır bir darbe aldı. Son yıllar da Ukraynalı müşterilerde artışın gözlemlendiği ancak yaşanan son gelişmeler neticesinde Ukraynalılara satışların tamamen durduğu ayrıca Rusya'nın 10 bin Dolar üzerinde ülkeden döviz çıkarılmasını yasaklaması da Rus pazarını durdurma derecesine getirdi. Umarım kısa süre içerisinde barış sağlanır ve sektörümüz ülkemize katkı sağlayama devam eder. ' ifadelerine yer verdiler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop