mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da MHP, Antalya’da AK Parti

Siyaset 27.12.2023 - 12:15, Güncelleme: 27.12.2023 - 12:15
 

Alanya’da MHP, Antalya’da AK Parti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Büyükşehir'de AK Parti, Alanya'da MHP'nin aday çıkartacağını söylemesi sonrası konuşan AK Parti İlçe Başkanı Tavlı, "Büyükşehir ve Alanya için çalışacağız" dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalyalı Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeleri, milletvekilleri, İl Başkanı Ali Çetin, Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Gençlik Kolları Başkanı Semih Ersoy ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan’ın da katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı olarak AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ise Alanya Belediye Başkan Adayını çıkaracağını resmen açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kararı sonrası Alanya Postası Gazetesi’ne konuşan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin verdiği karar bizim için emirdir. Bu karar sonrası Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ile MHP’nin Alanya Belediye Başkan adayını ilan etmesi sonrası yerel seçim için çalışmalara resmen başlayacağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak, Alanya Belediyesi’ni yeniden kazanmak için Cumhur İttifakı olarak da MHP ile ortaklaşa çalışacağız. Bu konuda önümüzdeki günlerde MHP’nin resmi açıklama yapması sonrası Alanya Belediye Başkan Adayımız ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ile birlikte oturup, yol haritasını da belirleyeceğiz. Cumhur’u da yeniden zafere ulaştıracağız” dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Büyükşehir'de AK Parti, Alanya'da MHP'nin aday çıkartacağını söylemesi sonrası konuşan AK Parti İlçe Başkanı Tavlı, "Büyükşehir ve Alanya için çalışacağız" dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalyalı Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyeleri, milletvekilleri, İl Başkanı Ali Çetin, Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Gençlik Kolları Başkanı Semih Ersoy ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan’ın da katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı olarak AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) ise Alanya Belediye Başkan Adayını çıkaracağını resmen açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu kararı sonrası Alanya Postası Gazetesi’ne konuşan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin verdiği karar bizim için emirdir. Bu karar sonrası Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ile MHP’nin Alanya Belediye Başkan adayını ilan etmesi sonrası yerel seçim için çalışmalara resmen başlayacağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak, Alanya Belediyesi’ni yeniden kazanmak için Cumhur İttifakı olarak da MHP ile ortaklaşa çalışacağız. Bu konuda önümüzdeki günlerde MHP’nin resmi açıklama yapması sonrası Alanya Belediye Başkan Adayımız ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ile birlikte oturup, yol haritasını da belirleyeceğiz. Cumhur’u da yeniden zafere ulaştıracağız” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop