mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Nisan Ayında Dolu Yağışı Etkili Oldu

Gündem 11.04.2022 - 13:15, Güncelleme: 11.04.2022 - 13:15
 

Alanya’da Nisan Ayında Dolu Yağışı Etkili Oldu

Alanya’da öğle saatlerinde birden etkili olan kısa süreli sağanak yağışa ve doluya vatandaşlar hazırlıksız yakalandı.

İlçe merkezinde öğle saatlerinde birden kısa süreli yağış etkili oldu. Vatandaşlar yağmurdan apartman altlarına ve araçlarına binerek korunmaya çalıştı. Sağanak yağışın durmasının ardından birden dolu yağışı başladı. Yaklaşık 5 dakika etkili olan dolu yağışı ile sokaklar birden boşaldı. Nisan ayında dolu yağmasının şaşkınlığını yaşayan vatandaşlar meraklı gözlerle pencerelerden etrafı izledi. Alanya Meteoroloji Müdürlüğü’nün sitesinden edinilen bilgilere göre ilçede bu hafta parçalı bulutlu ve az bulutlu hava etkili olacak. Yağış beklenmeyen bu hafta ilçede hava sıcaklıkları 12-23 derece arasında hissedilecek.  
Alanya’da öğle saatlerinde birden etkili olan kısa süreli sağanak yağışa ve doluya vatandaşlar hazırlıksız yakalandı.

İlçe merkezinde öğle saatlerinde birden kısa süreli yağış etkili oldu. Vatandaşlar yağmurdan apartman altlarına ve araçlarına binerek korunmaya çalıştı. Sağanak yağışın durmasının ardından birden dolu yağışı başladı. Yaklaşık 5 dakika etkili olan dolu yağışı ile sokaklar birden boşaldı. Nisan ayında dolu yağmasının şaşkınlığını yaşayan vatandaşlar meraklı gözlerle pencerelerden etrafı izledi.

Alanya Meteoroloji Müdürlüğü’nün sitesinden edinilen bilgilere göre ilçede bu hafta parçalı bulutlu ve az bulutlu hava etkili olacak. Yağış beklenmeyen bu hafta ilçede hava sıcaklıkları 12-23 derece arasında hissedilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop