mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Otizmli Çocuklarla Farkındalık Etkinliği

Yaşam 01.04.2022 - 22:26, Güncelleme: 01.04.2022 - 22:26
 

Alanya’da Otizmli Çocuklarla Farkındalık Etkinliği

Alanya Belediyesi Aile, Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otizmli çocuklarla eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Vatandaşların her zaman yanında olan Alanya Belediyesi, otizm farkındalık gününde otizmli çocukları unutmadı. Çocuklar ve aileleri müdavimi oldukları Aile, Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde eğlenceli bir gün geçirdi. Merkezde düzenlenen etkinliğe Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, uzman ekipler, 40 otizmli çocuk ve ailesi katıldı. ÖNCE EBRU YAPTILAR SONRA DUVAR BOYADILAR Aile, Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte otizmli çocuklar, Ebru Sanatı çalışması yaptı. Çocukların çalışmasına Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan da katıldı. Aileleri merkezin bahçesinde dinlenirken çocuklar ise uzman personeller eşliğinde doyasıya eğlendi. Parkta oynayan çocuklar, Ebru Sanatı çalışmasının ardından duvara boya yaptılar. YÜKSEL: “TOPLUMUN HER KESİMİNDEN VATANDAŞIMIZA FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel yaptığı açıklamada; “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle bugün çocuklarımız ve aileleri için güzel bir etkinlik düzenledik. Alanya Belediyesi olarak kentimizdeki bütün engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Alanya’mız sadece Türkiye’ye değil Dünya’ya örnek bir şehir. Biz de bu amaçla toplumun her kesimine faydalı olmak için çalışıyoruz. Bugün de güzel bir farkındalık etkinliği düzenledik. Her zaman toplumumuzun her kesiminden vatandaşımızın yanındayız.” dedi.
Alanya Belediyesi Aile, Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otizmli çocuklarla eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirildi.

Vatandaşların her zaman yanında olan Alanya Belediyesi, otizm farkındalık gününde otizmli çocukları unutmadı. Çocuklar ve aileleri müdavimi oldukları Aile, Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde eğlenceli bir gün geçirdi. Merkezde düzenlenen etkinliğe Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, uzman ekipler, 40 otizmli çocuk ve ailesi katıldı.

ÖNCE EBRU YAPTILAR SONRA DUVAR BOYADILAR

Aile, Kadın Destek ve Engelli Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte otizmli çocuklar, Ebru Sanatı çalışması yaptı. Çocukların çalışmasına Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan da katıldı. Aileleri merkezin bahçesinde dinlenirken çocuklar ise uzman personeller eşliğinde doyasıya eğlendi. Parkta oynayan çocuklar, Ebru Sanatı çalışmasının ardından duvara boya yaptılar.

YÜKSEL: “TOPLUMUN HER KESİMİNDEN VATANDAŞIMIZA FAYDALI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel yaptığı açıklamada; “2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle bugün çocuklarımız ve aileleri için güzel bir etkinlik düzenledik. Alanya Belediyesi olarak kentimizdeki bütün engelleri kaldırmak için çalışıyoruz. Alanya’mız sadece Türkiye’ye değil Dünya’ya örnek bir şehir. Biz de bu amaçla toplumun her kesimine faydalı olmak için çalışıyoruz. Bugün de güzel bir farkındalık etkinliği düzenledik. Her zaman toplumumuzun her kesiminden vatandaşımızın yanındayız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop