mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Şoke Eden Elektrik Faturası

Gündem 09.02.2022 - 19:40, Güncelleme: 09.02.2022 - 19:40
 

Alanya’da Şoke Eden Elektrik Faturası

Ülkenin dört bir yanından elektrik faturalarına tepkiler yükselirken, Alanya’da işyerine 56 bin 586 TL fatura gelen Ali Hancı, tepkisini faturaları cama asarak gösterdi. Müşteriler fatura tutarını görünce bir kez şok oldular.

Ülke genelide olduğu gibi Alanya’da da elektrik faturalarına tepkiler dinmek bilmiyor. Daha önce Alanya'da CHP Alanya, STK'lar ve çok sayıda vatandaş yüksek tutardaki elektrik faturalarını protesto etmişti. Kira bedelleri gibi gelen yüksek elektrik faturalarına  tepkilerde, asgari ücret ve emekliye yapılan zamların elektrik zammı ile geri alındığını ifade ettiler. Alanya'da elektrik dağıtım şirketlerinin önünde toplanarak yapılan protestonun ardından cep yakan faturalara bir tepki de CHP Alanya İlçe Sekreteri Ali Hancı’dan geldi. Hancı sahibi olduğu Hancı Pastanesi’nin Oba Mahallesi’ndeki şubesinin camına elektrik faturalarını yapıştırarak gelen zamlara tepki gösterdi.  Öte yandan, Hancı'nın pastane camına astığı elektrik faturasının 56 bin 586 TL olduğu dikkat çekti. Pastaneye gelen müşteriler elektrik faturasının bir aylık tutarını görünce şaşkınlığını gizleyemeyerek duruma tepki gösterdi.
Ülkenin dört bir yanından elektrik faturalarına tepkiler yükselirken, Alanya’da işyerine 56 bin 586 TL fatura gelen Ali Hancı, tepkisini faturaları cama asarak gösterdi. Müşteriler fatura tutarını görünce bir kez şok oldular.

Ülke genelide olduğu gibi Alanya’da da elektrik faturalarına tepkiler dinmek bilmiyor. Daha önce Alanya'da CHP Alanya, STK'lar ve çok sayıda vatandaş yüksek tutardaki elektrik faturalarını protesto etmişti. Kira bedelleri gibi gelen yüksek elektrik faturalarına  tepkilerde, asgari ücret ve emekliye yapılan zamların elektrik zammı ile geri alındığını ifade ettiler. Alanya'da elektrik dağıtım şirketlerinin önünde toplanarak yapılan protestonun ardından cep yakan faturalara bir tepki de CHP Alanya İlçe Sekreteri Ali Hancı’dan geldi.

Hancı sahibi olduğu Hancı Pastanesi’nin Oba Mahallesi’ndeki şubesinin camına elektrik faturalarını yapıştırarak gelen zamlara tepki gösterdi.  Öte yandan, Hancı'nın pastane camına astığı elektrik faturasının 56 bin 586 TL olduğu dikkat çekti. Pastaneye gelen müşteriler elektrik faturasının bir aylık tutarını görünce şaşkınlığını gizleyemeyerek duruma tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop