mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyalı Emlakçıya Bir Ödül Daha

Gündem 23.12.2021 - 09:44, Güncelleme: 23.12.2021 - 09:44
 

Alanyalı Emlakçıya Bir Ödül Daha

Alanya’da emlak sektörünün önde gelen isimlerinden olan Kerim Topal 2021 yılın da bir başarıya daha imza attı.

Alanya'da emlak sektöründe ki başarıları ile bilinen Kerim Topal geçtiğimiz gün İstanbul Portaxe’da düzenlenen ödül gecesinde “Yılın En Başarılı Yatırım Uzmanı”ödülünü alarak Alanya'da bir ilke imza attı. İstanbul Portaxe’da düzenlenen ödül gecesinin ünlü sunucuları Banu Noyan ve Gökay Kalaycıoğlu'nun elinden ödülünü alan Kerim Topal,sahne de yaptığı konuşma da teşekkürlerini iletti. Kerim Topal'a ödül gecesinde gayrimenkul üzerine yönetilen sorulara da cevap verdi. Topal, "Artık sadece Alanya ve Antalya bölgesi değil tüm Türkiye’de ismimizi yavaş yavaş duyurmaya başladık. Daha da çok duyuraraktan hedeflerimize ve hayallerimize yaklaşmanın 1 adım daha mutluluğu ve sevinci içindeyiz. Çok çalıştık çok emek verdik bu günlere gelebilmek için, çok şükür hayallerimiz bir bir gerçekleştiriyor. Ekip olaraktan biliyorsunuz günümüz çağında ki sosyal medya en güçlü silah oldu artık her sektörde. Bizde bunu iyi kulllandığımızdan ötürü, işimizi de düzgün bir şekilde yaptığımız dan dolayı, üstüne koya koya bu günlere geldik. 13 kişilik bir satış danışmanı ekibi ile şu anda Alanya’nın kurumsal bir firmasıyız. Ve Alanya-Antalya bölgesinin en fazla gayrimenkul satışını gerçekleştiren, etik kurallar içinde çalışan kurumsal bir firmayız. Tabiki bu bizim için hedeflerimiz den 1 tanesi, hedefimiz ismimizi şübeleşme yolunda çoğaltıp marka haline getirip, tüm Türkiye’ye franchise dağıtmak. Bu durumun çalışma içerisindeyiz. " ifadelerine yer verdi.  Kerim Topal'ın Geçmiş Yıllarda Almış Olduğu Ödüller  “2019 Yılın en başarılı Gayrimenkul Uzmanı”  “2020 Yılın en iyi çıkış yapan iş adamı”
Alanya’da emlak sektörünün önde gelen isimlerinden olan Kerim Topal 2021 yılın da bir başarıya daha imza attı.

Alanya'da emlak sektöründe ki başarıları ile bilinen Kerim Topal geçtiğimiz gün İstanbul Portaxe’da düzenlenen ödül gecesinde “Yılın En Başarılı Yatırım Uzmanı”ödülünü alarak Alanya'da bir ilke imza attı. İstanbul Portaxe’da düzenlenen ödül gecesinin ünlü sunucuları Banu Noyan ve Gökay Kalaycıoğlu'nun elinden ödülünü alan Kerim Topal,sahne de yaptığı konuşma da teşekkürlerini iletti. Kerim Topal'a ödül gecesinde gayrimenkul üzerine yönetilen sorulara da cevap verdi.

Topal, "Artık sadece Alanya ve Antalya bölgesi değil tüm Türkiye’de ismimizi yavaş yavaş duyurmaya başladık. Daha da çok duyuraraktan hedeflerimize ve hayallerimize yaklaşmanın 1 adım daha mutluluğu ve sevinci içindeyiz. Çok çalıştık çok emek verdik bu günlere gelebilmek için, çok şükür hayallerimiz bir bir gerçekleştiriyor. Ekip olaraktan biliyorsunuz günümüz çağında ki sosyal medya en güçlü silah oldu artık her sektörde. Bizde bunu iyi kulllandığımızdan ötürü, işimizi de düzgün bir şekilde yaptığımız dan dolayı, üstüne koya koya bu günlere geldik. 13 kişilik bir satış danışmanı ekibi ile şu anda Alanya’nın kurumsal bir firmasıyız. Ve Alanya-Antalya bölgesinin en fazla gayrimenkul satışını gerçekleştiren, etik kurallar içinde çalışan kurumsal bir firmayız. Tabiki bu bizim için hedeflerimiz den 1 tanesi, hedefimiz ismimizi şübeleşme yolunda çoğaltıp marka haline getirip, tüm Türkiye’ye franchise dağıtmak. Bu durumun çalışma içerisindeyiz. " ifadelerine yer verdi. 

Kerim Topal'ın Geçmiş Yıllarda Almış Olduğu Ödüller 

“2019 Yılın en başarılı Gayrimenkul Uzmanı” 

“2020 Yılın en iyi çıkış yapan iş adamı”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop