mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’nın Kızılcaşehir’e Sıcak Asfalt

Gündem 06.02.2024 - 12:47, Güncelleme: 06.02.2024 - 12:47
 

Alanya’nın Kızılcaşehir’e Sıcak Asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Kızılcaşehir Mahallesi grup yolunu sıcak asfaltla kapladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki ulaşım standardını yükseltmek için gece gündüz çalışıyor. Alanya’nın 102 mahallesinde çalışmalar aralıksız sürerken, ilçenin kuzeydoğusunda bulunan Kızılcaşehir Mahallesi’nin virajlı ve dik olan grup yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından mahallenin içinden geçen grup yolu asfaltlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri artık daha konforlu bir ulaşıma kavuşmuş oldu. MUHTAR YÖNET’TEN TEŞEKKÜR Kızılcaşehir Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yönet, “Mahallemizin içinden geçen grup yolunun hem rampalı hem de virajlı oluşu ulaşımda sorunlara yol açıyordu. Talebimizi Büyükşehir’e ilettik. Onlar da sağ olsun yolumuzu kısa sürede asfaltladı. Emeği geçen Büyükşehir ekipleri ve Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Kızılcaşehir Mahallesi grup yolunu sıcak asfaltla kapladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki ulaşım standardını yükseltmek için gece gündüz çalışıyor. Alanya’nın 102 mahallesinde çalışmalar aralıksız sürerken, ilçenin kuzeydoğusunda bulunan Kızılcaşehir Mahallesi’nin virajlı ve dik olan grup yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından mahallenin içinden geçen grup yolu asfaltlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri artık daha konforlu bir ulaşıma kavuşmuş oldu.
MUHTAR YÖNET’TEN TEŞEKKÜR
Kızılcaşehir Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yönet, “Mahallemizin içinden geçen grup yolunun hem rampalı hem de virajlı oluşu ulaşımda sorunlara yol açıyordu. Talebimizi Büyükşehir’e ilettik. Onlar da sağ olsun yolumuzu kısa sürede asfaltladı. Emeği geçen Büyükşehir ekipleri ve Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop