mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyaspor Mağazası'nın Mahmutlar Şubesi Açıldı

Gündem 23.03.2022 - 17:48, Güncelleme: 23.03.2022 - 17:48
 

Alanyaspor Mağazası'nın Mahmutlar Şubesi Açıldı

Aytemiz Alanyaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı 'Alanyaspor Store'un Mahmutlar şubesi hizmete açıldı.

Aytemiz Alanyaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı 'Alanyaspor Store'un Mahmutlar şubesi hizmete açıldı. Mahmutlar Mahallesi, Menderes Bulvarı'nda yer alan ve haftanın 7 günü açık olan yeni mağazada ürünlerin satışına başlandı. Mağazalardan Sorumlu Başkan Yardımcımız Enver Vural, Aytemiz Alanyaspor’un 2. ürün satış mağazasının hizmete girdiğini belirterek, “Alanya'mızın en yoğun mahallelerinden olan Mahmutlar'a açtığımız yeni şubemiz başta taraftarlarımıza hayırlı olsun. Mağazalarımızda ve internet sitemizden online olarak verdiğimiz satış hizmetini, ürün yelpazemizi de genişleterek sürdürmeyi amaçlıyoruz. Mahmutlar şubemizin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.  Mahmutlar Mağazası Sorumlusu Veysi Aladağ ise, “Ürünlerimizi Aytemiz Alanyaspor’umuzu sevenlerle buluşturmak için tüm halkımızı yeni mağazamıza bekliyoruz. Mağazamızın açılmasına katkıda bulunanlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Aytemiz Alanyaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı 'Alanyaspor Store'un Mahmutlar şubesi hizmete açıldı.

Aytemiz Alanyaspor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı 'Alanyaspor Store'un Mahmutlar şubesi hizmete açıldı. Mahmutlar Mahallesi, Menderes Bulvarı'nda yer alan ve haftanın 7 günü açık olan yeni mağazada ürünlerin satışına başlandı.

Mağazalardan Sorumlu Başkan Yardımcımız Enver Vural, Aytemiz Alanyaspor’un 2. ürün satış mağazasının hizmete girdiğini belirterek, “Alanya'mızın en yoğun mahallelerinden olan Mahmutlar'a açtığımız yeni şubemiz başta taraftarlarımıza hayırlı olsun. Mağazalarımızda ve internet sitemizden online olarak verdiğimiz satış hizmetini, ürün yelpazemizi de genişleterek sürdürmeyi amaçlıyoruz. Mahmutlar şubemizin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Mahmutlar Mağazası Sorumlusu Veysi Aladağ ise, “Ürünlerimizi Aytemiz Alanyaspor’umuzu sevenlerle buluşturmak için tüm halkımızı yeni mağazamıza bekliyoruz. Mağazamızın açılmasına katkıda bulunanlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop