mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’ya Sağanak Yağmur Geliyor

Gündem 13.12.2021 - 10:40, Güncelleme: 13.12.2021 - 10:40
 

Alanya’ya Sağanak Yağmur Geliyor

Alanya ve ülke genelinde, bu hafta yağışlı havanın etkisi altında olacak. Batı kesimlerinde mevsim normalleri altında seyredecek olan hava, Cuma gününden itibaren ise ülkeyi kar yağışı etkisi altında bırakacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmelere göre, hava sıcaklıkları ülke genelinde azalarak mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde ise yer yer mevsim normalleri altında seyredecek. Türkiye, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yağışlı havanın etkisine girecek. Özellikle kıyı Batı Akdeniz, Ege ve Marmara'da kuvvetli yağış görülecek. Akdeniz'de hafta başında şiddetli rüzgar görülecek. Bölgede sonraki günlerde ise yağış bekleniyor.Doğu kesimlerde beklenen karla karışık yağmur ve kar, Çarşamba günü itibarıyla iç Ege'de kendini gösterecek. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 13-19 Aralık tarihleri için haftalık hava raporu şöyle:  
Alanya ve ülke genelinde, bu hafta yağışlı havanın etkisi altında olacak. Batı kesimlerinde mevsim normalleri altında seyredecek olan hava, Cuma gününden itibaren ise ülkeyi kar yağışı etkisi altında bırakacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan değerlendirmelere göre, hava sıcaklıkları ülke genelinde azalarak mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde ise yer yer mevsim normalleri altında seyredecek. Türkiye, sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yağışlı havanın etkisine girecek.

Özellikle kıyı Batı Akdeniz, Ege ve Marmara'da kuvvetli yağış görülecek. Akdeniz'de hafta başında şiddetli rüzgar görülecek. Bölgede sonraki günlerde ise yağış bekleniyor.Doğu kesimlerde beklenen karla karışık yağmur ve kar, Çarşamba günü itibarıyla iç Ege'de kendini gösterecek.

İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 13-19 Aralık tarihleri için haftalık hava raporu şöyle:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop