mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ALESO’dan Ela Bebek İçin Yardım Çağrısı

Gündem 25.03.2022 - 22:58, Güncelleme: 25.03.2022 - 22:58
 

ALESO’dan Ela Bebek İçin Yardım Çağrısı

Ela bebeğe yardım amacıyla kermes düzenleyen Esnaf Odası’nın Başkanı Nuri Demir, “Ahmet bebek için elimizden geleni yaptık ama Ela bebek için bazıları nedense duyarsız kalıyor. Önümüzde Ramazan ayı var. Zenginlerin zekatını, hayrını göstermesini diliyorum. Yoksa Ela bebeği kaybedeceğiz” dedi.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) tarafından SMA 1 Tip hastası Ela bebek yararına kermes düzenlenmesi amacıyla kermes düzenlendi. Hacımemişler Camii önünde düzenlenen kermese ALESO Başkanı Nuri Demir, ALESO Yönetim Kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı. “HEPİMİZİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI LAZIM” Alanya’da Ahmet bebeğin ardından ikinci olarak aynı hastalığa Ela bebekte rastlandığını ifade eden Demir, ilçede yaşayan tüm vatandaşların Ela bebeğin tedavisine katkı sağlamasını istedi. Demir, “Biz Ahmet bebek için elimizden geleni yaptık ama Ela bebek için bazıları nedense duyarsız kalıyor. Biz de bir öncülük yapmak istedik ve kermes düzenledik. Oda yönetimi olarak ALESO’dan bir kuruş harcamadan gönüldaşlarımız, esnafımız ve yönetim kurulumuzla katkı sağladık. Ela bebek bizim kendi çocuğumuz, torunumuz da olabilir ama bu Alanya’mızın bir bebeği. Hepimizin elini taşın altına koyması lazım. Kermesimiz güzel gidiyor. Her şehit meyve, pasta, tatlı, yiyecek var. Sabahtan bu yana kermesimiz yoğundu. İnşallah Ela bebeğe bir nebze de olsa katkısı olur diye düşünüyorum. Alanya’da yaşayan herkesin Ela bebeğin tedavisine katkı sağlamasını diliyorum. Bu kermeslerle toplanacak bir para değil. Yüklü bir para gerekiyor. Önümüzde Ramazan ayı var. Zenginlerin zekatını, hayrını göstermesini diliyorum. Yoksa Ela bebeği kaybedeceğiz” dedi.
Ela bebeğe yardım amacıyla kermes düzenleyen Esnaf Odası’nın Başkanı Nuri Demir, “Ahmet bebek için elimizden geleni yaptık ama Ela bebek için bazıları nedense duyarsız kalıyor. Önümüzde Ramazan ayı var. Zenginlerin zekatını, hayrını göstermesini diliyorum. Yoksa Ela bebeği kaybedeceğiz” dedi.

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) tarafından SMA 1 Tip hastası Ela bebek yararına kermes düzenlenmesi amacıyla kermes düzenlendi. Hacımemişler Camii önünde düzenlenen kermese ALESO Başkanı Nuri Demir, ALESO Yönetim Kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
“HEPİMİZİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI LAZIM”
Alanya’da Ahmet bebeğin ardından ikinci olarak aynı hastalığa Ela bebekte rastlandığını ifade eden Demir, ilçede yaşayan tüm vatandaşların Ela bebeğin tedavisine katkı sağlamasını istedi. Demir, “Biz Ahmet bebek için elimizden geleni yaptık ama Ela bebek için bazıları nedense duyarsız kalıyor. Biz de bir öncülük yapmak istedik ve kermes düzenledik. Oda yönetimi olarak ALESO’dan bir kuruş harcamadan gönüldaşlarımız, esnafımız ve yönetim kurulumuzla katkı sağladık. Ela bebek bizim kendi çocuğumuz, torunumuz da olabilir ama bu Alanya’mızın bir bebeği. Hepimizin elini taşın altına koyması lazım. Kermesimiz güzel gidiyor. Her şehit meyve, pasta, tatlı, yiyecek var. Sabahtan bu yana kermesimiz yoğundu. İnşallah Ela bebeğe bir nebze de olsa katkısı olur diye düşünüyorum. Alanya’da yaşayan herkesin Ela bebeğin tedavisine katkı sağlamasını diliyorum. Bu kermeslerle toplanacak bir para değil. Yüklü bir para gerekiyor. Önümüzde Ramazan ayı var. Zenginlerin zekatını, hayrını göstermesini diliyorum. Yoksa Ela bebeği kaybedeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop