mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ali Hancı’dan Antalya Çıkarması

Siyaset 06.03.2023 - 10:07, Güncelleme: 06.03.2023 - 10:07
 

Ali Hancı’dan Antalya Çıkarması

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı, partisinin Muratpaşa, Korkuteli, Konyaaltı, Manavgat, Aksu ve Serik ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı, Antalya merkez ve ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek ilçe başkanları ve yönetimi ile bir araya geldi. Hancı, ilçe başkanları ve yönetimi ile yaptığı görüşmede ilk hedeflerinin Türkiye ve Antalya’da birinci parti olmak olduğunu vurguladı. Ziyaretleri değerlendiren Ali Hancı, “Süreçte ilçe başkanlarımız ve yönetimi ile bir araya geldik. Buradaki tek amaç birlik ve beraberlik içinde partimizi zaferle sandıktan çıkarmak. Ziyaretlerimizde bir kez daha gördük ki tüm örgütlerimiz genel seçime hazır. Hep birlikte bu süreçte tüm gücümüzle çalışacağız. Halkımızın değişimden yana olduğunu saha çalışmalarımızda gördük. İlçe başkanlarımıza, yönetimlerine, kadın kollarımıza ve gençlik kollarına ilgi ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.
CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı, partisinin Muratpaşa, Korkuteli, Konyaaltı, Manavgat, Aksu ve Serik ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Ali Hancı, Antalya merkez ve ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek ilçe başkanları ve yönetimi ile bir araya geldi. Hancı, ilçe başkanları ve yönetimi ile yaptığı görüşmede ilk hedeflerinin Türkiye ve Antalya’da birinci parti olmak olduğunu vurguladı.

Ziyaretleri değerlendiren Ali Hancı, “Süreçte ilçe başkanlarımız ve yönetimi ile bir araya geldik. Buradaki tek amaç birlik ve beraberlik içinde partimizi zaferle sandıktan çıkarmak. Ziyaretlerimizde bir kez daha gördük ki tüm örgütlerimiz genel seçime hazır. Hep birlikte bu süreçte tüm gücümüzle çalışacağız. Halkımızın değişimden yana olduğunu saha çalışmalarımızda gördük. İlçe başkanlarımıza, yönetimlerine, kadın kollarımıza ve gençlik kollarına ilgi ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop