mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Avsallar Mahallesi’ne Temalı Park

Gündem 24.12.2021 - 14:24, Güncelleme: 24.12.2021 - 14:24
 

Avsallar Mahallesi’ne Temalı Park

Alanya Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Projesi tamamlanan Caretta Caretta Temalı Park için inşaat çalışmaları başladı.

Avsallar Mahallesi 171 ada yanındaki 922 m2’lik yeşil alana caretta carettaların neslinin devamlılığının önemine dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak amacıyla Caretta Caretta Temalı Park Projesi hazırlandı. Alan içerisinde; engelsiz yürüme yolu, çocuk oyun alanı, dış mekan spor aletleri, masa tenisi, oturma alanları dinlenme ve yürüme etkinlikleri yapılabilecek. UYAR: “PARKIMIZI KISA SÜREDE TAMAMLAYARAK HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ” Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yeni yapılan proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Nesli tükenmekte olan caretta carettalara dikkat çekmek amacıyla tasarladığımız ve yapım çalışmaları devam eden parkımızda özellikle Akdeniz Bölgesi’nde üremesini tamamlayan ve nesli tükenme tehlikesi yaşayan caretta carettalara dikkat çekmek istedik. Projesini tamamlayarak inşaatına başladığımız proje en kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacak.” dedi.
Alanya Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Projesi tamamlanan Caretta Caretta Temalı Park için inşaat çalışmaları başladı.

Avsallar Mahallesi 171 ada yanındaki 922 m2’lik yeşil alana caretta carettaların neslinin devamlılığının önemine dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak amacıyla Caretta Caretta Temalı Park Projesi hazırlandı. Alan içerisinde; engelsiz yürüme yolu, çocuk oyun alanı, dış mekan spor aletleri, masa tenisi, oturma alanları dinlenme ve yürüme etkinlikleri yapılabilecek.

UYAR: “PARKIMIZI KISA SÜREDE TAMAMLAYARAK HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNACAĞIZ”

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yeni yapılan proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Nesli tükenmekte olan caretta carettalara dikkat çekmek amacıyla tasarladığımız ve yapım çalışmaları devam eden parkımızda özellikle Akdeniz Bölgesi’nde üremesini tamamlayan ve nesli tükenme tehlikesi yaşayan caretta carettalara dikkat çekmek istedik. Projesini tamamlayarak inşaatına başladığımız proje en kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop