mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Sünbül'den Mitingine Katılanlara Teşekkür

Siyaset 20.12.2022 - 10:46, Güncelleme: 20.12.2022 - 10:46
 

Başkan Sünbül'den Mitingine Katılanlara Teşekkür

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yer aldığı Mersin mitingine katılanlara teşekkür eden İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, "2023 yılında yapılacak seçimlerde Türk milleti yeniden Cumhur İttifakı diyecek ve güçlü Türkiye'ye doğru ilerleyeceğiz" dedi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Mersin mitingine yüksek katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti. Mersin mitinginin ardından yazılı bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül şu ifadelere yer verdi: “Alanya'dan yüzlerce dava arkadaşımızın ve vatandaşımızın katılımı ile  son derece güzel ve yüksek katılımlı bir miting gerçekleştirdik. Mitingimize günlerce coşku ve heyecanla tüm teşkilat birimlerimizce hazırlandık. Milletvekillerimize, MYK üyelerimize, İl Başkanlığımıza, yönetim kurulu üyelerimize, mahalle başkanlarımıza partililerimize ve hazırlıklarda büyük destek veren Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel başta olmak üzere, meclis üyelerimizle birlikte tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi güçlü kılan birliğimiz, dirliğimiz ve beraberliğimizdir. MHP ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin Türk Milleti içi vermiş olduğu mücadeleyi bizlerde anlıyor ve tüm vatandaşlarımıza aktarmayı sürdürüyoruz. Türk dünyasında hatta tüm dünyada üçüncü bir odak olan, dünyanın tüm mazlumlarıyla birlikte güçlü olan ve dünyaya denge getiren Türkiye'yi inşa edeceğiz. 2023 yılında yapılacak seçimlerde Türk milleti yeniden Cumhur İttifakı diyecek ve güçlü Türkiye'ye doğru ilerleyeceğiz. 2023, birlik, dirlik ve beraberlik getireceğine inancımız tamdır. Bu düşüncelerle bir kez daha Alanyamızdan Mersin mitingine katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, 2023 Lider Ülke Türkiye ülküsü ile hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.  
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yer aldığı Mersin mitingine katılanlara teşekkür eden İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, "2023 yılında yapılacak seçimlerde Türk milleti yeniden Cumhur İttifakı diyecek ve güçlü Türkiye'ye doğru ilerleyeceğiz" dedi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Mersin mitingine yüksek katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür etti. Mersin mitinginin ardından yazılı bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül şu ifadelere yer verdi:
“Alanya'dan yüzlerce dava arkadaşımızın ve vatandaşımızın katılımı ile  son derece güzel ve yüksek katılımlı bir miting gerçekleştirdik. Mitingimize günlerce coşku ve heyecanla tüm teşkilat birimlerimizce hazırlandık. Milletvekillerimize, MYK üyelerimize, İl Başkanlığımıza, yönetim kurulu üyelerimize, mahalle başkanlarımıza partililerimize ve hazırlıklarda büyük destek veren Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel başta olmak üzere, meclis üyelerimizle birlikte tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi güçlü kılan birliğimiz, dirliğimiz ve beraberliğimizdir. MHP ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin Türk Milleti içi vermiş olduğu mücadeleyi bizlerde anlıyor ve tüm vatandaşlarımıza aktarmayı sürdürüyoruz. Türk dünyasında hatta tüm dünyada üçüncü bir odak olan, dünyanın tüm mazlumlarıyla birlikte güçlü olan ve dünyaya denge getiren Türkiye'yi inşa edeceğiz. 2023 yılında yapılacak seçimlerde Türk milleti yeniden Cumhur İttifakı diyecek ve güçlü Türkiye'ye doğru ilerleyeceğiz. 2023, birlik, dirlik ve beraberlik getireceğine inancımız tamdır. Bu düşüncelerle bir kez daha Alanyamızdan Mersin mitingine katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, 2023 Lider Ülke Türkiye ülküsü ile hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop