mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel Gözüküçüklü’de Vatandaşlara Buluştu

Dünya 03.02.2024 - 19:04, Güncelleme: 03.02.2024 - 19:04
 

Başkan Yücel Gözüküçüklü’de Vatandaşlara Buluştu

Şıhlar, Yaylakonak ve Karapınar mahallelerinin ardından Gözüküçüklü sakinleri ile bir araya gelen Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini dinledik. Canla, başla çalışacak yine birlikte başaracağız” dedi.

1 Şubat'ta seçim startını baba ocağı Kestel Mahallesi'nden veren Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor. MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ve partililer ile Şıhlar, Yaylakonak ve Karapınar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara projelerini anlatarak onların taleplerini dinleyen Başkan Yücel son olarak Gözüküçüklü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Yücel,  “Cumhur İttifakı İlçe başkanlarımız ve ekip arkadaşlarımızla birlikte Gözüküçüklü Mahallemizde kıymetli mahalle sakinlerimizi ziyaret ettik. Burada değerli vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini dinledik. Çözüm yollarımızı anlatarak birlikte istişarelerde bulunduk. Başta Mahalle Muhtarımız Nuri Coşkun olmak üzere mahalle başkanlarımız ve kıymetli hemşehrilerimize misafirperverlikleri ve yürekten destekleri için çok teşekkür ediyorum. Canla, başla çalışacak yine birlikte başaracağız” dedi.
Şıhlar, Yaylakonak ve Karapınar mahallelerinin ardından Gözüküçüklü sakinleri ile bir araya gelen Başkan Yücel, “Vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini dinledik. Canla, başla çalışacak yine birlikte başaracağız” dedi.

1 Şubat'ta seçim startını baba ocağı Kestel Mahallesi'nden veren Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel ilçedeki ziyaretlerine devam ediyor. MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ve partililer ile Şıhlar, Yaylakonak ve Karapınar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara projelerini anlatarak onların taleplerini dinleyen Başkan Yücel son olarak Gözüküçüklü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Yücel, 
“Cumhur İttifakı İlçe başkanlarımız ve ekip arkadaşlarımızla birlikte Gözüküçüklü Mahallemizde kıymetli mahalle sakinlerimizi ziyaret ettik. Burada değerli vatandaşlarımızın görüş ve taleplerini dinledik. Çözüm yollarımızı anlatarak birlikte istişarelerde bulunduk.
Başta Mahalle Muhtarımız Nuri Coşkun olmak üzere mahalle başkanlarımız ve kıymetli hemşehrilerimize misafirperverlikleri ve yürekten destekleri için çok teşekkür ediyorum. Canla, başla çalışacak yine birlikte başaracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop