mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel, MHP Lideri Bahçeli’yi Ziyaret Etti

Siyaset 20.01.2023 - 18:00, Güncelleme: 20.01.2023 - 18:00
 

Başkan Yücel, MHP Lideri Bahçeli’yi Ziyaret Etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Başkan Yücel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye devam eden yatırımlar ve 2023 yılında hedeflenen projeler ile ilgili istişarelerde bulundu.

Çeşitli ziyaretler ve görüşmeler yapmak için Ankara’ya giden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaretinin ilk gününde MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Genel merkezde ilk olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Başkan Yücel, Alanya Belediyesi’nin devam eden ve projelendirdiği yatırımlarına ilişkin bilgi verdi. Yücel ayrıca Alanya Belediyesi’nin Üretken Belediyecilik, Bütüncül Yaklaşım ve Birlikte Yönetim anlayışı ile hazırladığı projeleri genel başkana sundu. Başkan Yücel, 2023 yılında Alanya’da hayata geçirilecek projelerle ilgili istişarelerde bulundu. YÜCEL; “GENEL BAŞKANIMIZ KIYMETLİ ALANYA HALKINA SELAMLARINI İLETTİ” Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin her zaman Alanya’nın yatırım ve projelerinin en önemli destekçisi olduğunu hatırlatan Yücel, “Genel Başkanımıza devam eden yatırımlarımız ve inşasına başlayacağımız projelerle ilgili bilgi verdik, destek ve dualarını aldık. Genel Başkanımızın değerli Alanya halkına selamları var. Alanya’mıza her zaman öncelik veren Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Başkan Yücel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye devam eden yatırımlar ve 2023 yılında hedeflenen projeler ile ilgili istişarelerde bulundu.

Çeşitli ziyaretler ve görüşmeler yapmak için Ankara’ya giden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaretinin ilk gününde MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Genel merkezde ilk olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret eden Başkan Yücel, Alanya Belediyesi’nin devam eden ve projelendirdiği yatırımlarına ilişkin bilgi verdi. Yücel ayrıca Alanya Belediyesi’nin Üretken Belediyecilik, Bütüncül Yaklaşım ve Birlikte Yönetim anlayışı ile hazırladığı projeleri genel başkana sundu. Başkan Yücel, 2023 yılında Alanya’da hayata geçirilecek projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

YÜCEL; “GENEL BAŞKANIMIZ KIYMETLİ ALANYA HALKINA SELAMLARINI İLETTİ”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin her zaman Alanya’nın yatırım ve projelerinin en önemli destekçisi olduğunu hatırlatan Yücel, “Genel Başkanımıza devam eden yatırımlarımız ve inşasına başlayacağımız projelerle ilgili bilgi verdik, destek ve dualarını aldık. Genel Başkanımızın değerli Alanya halkına selamları var. Alanya’mıza her zaman öncelik veren Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop