mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel Şıhlar’da Vatandaşlara Buluştu

Gündem 03.02.2024 - 19:03, Güncelleme: 03.02.2024 - 19:03
 

Başkan Yücel Şıhlar’da Vatandaşlara Buluştu

Seçim startını veren Başkan Yücel, Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları ile beraber Şıhlar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yücel, "Birliğimiz daim olsun" dedi.

1 Şubat'ta seçim startını baba ocağı Kestel Mahallesi'nden veren Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Şıhlar Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Yücel'e ziyarette MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ile partililer de eşlik etti. Ziyarette vatandaşlara bugüne kadar yaptığı projeleri ve yapacağı hizmetleri anlatan Başkan Yücel, mahalle halkının da taleplerini tek tek dinledi. Başkan Yücel, "Cumhur İttifakı İlçe başkanlarımız ve ekip arkadaşlarımızla birlikte Şıhlar Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mahallemize kazandırdığımız hizmetler, hayata geçireceğimiz yeni projeler hakkında bilgiler verdik. Vatandaşlarımızın tek tek taleplerini dinledik. Bizleri güler yüzle karşılayan destek ve samimiyetle uğurlayan Muhtarımız Hilmi Türker, mahalle başkanlarımız ve bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun" dedi. 
Seçim startını veren Başkan Yücel, Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları ile beraber Şıhlar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yücel, "Birliğimiz daim olsun" dedi.

1 Şubat'ta seçim startını baba ocağı Kestel Mahallesi'nden veren Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Şıhlar Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Yücel'e ziyarette MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı ile partililer de eşlik etti. Ziyarette vatandaşlara bugüne kadar yaptığı projeleri ve yapacağı hizmetleri anlatan Başkan Yücel, mahalle halkının da taleplerini tek tek dinledi.

Başkan Yücel, "Cumhur İttifakı İlçe başkanlarımız ve ekip arkadaşlarımızla birlikte Şıhlar Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Mahallemize kazandırdığımız hizmetler, hayata geçireceğimiz yeni projeler hakkında bilgiler verdik. Vatandaşlarımızın tek tek taleplerini dinledik. Bizleri güler yüzle karşılayan destek ve samimiyetle uğurlayan Muhtarımız Hilmi Türker, mahalle başkanlarımız ve bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop