mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel’den Gençlere Destek Sözü

Dünya 07.02.2024 - 09:08, Güncelleme: 07.02.2024 - 09:08
 

Başkan Yücel’den Gençlere Destek Sözü

Asrın felaketinde büyük özveriyle mücadele veren Off Road kulüplerinin başkanlarıyla buluşan Başkan Yücel, "Gençlerimizin dün olduğu gibi bugünde yarın da yanlarında var olmaya devam edeceğiz" dedi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şehrimizde faaliyet gösteren 6 Şubat depreminde, yangınlarda, afetlerde en önde koşan offroad kulüplerinin kıymetli başkanları ve değerli üyeleri ile buluştuk. Taleplerini dinledik, isteklerini ivedilikle yerine getireceğimizi taaddüt ettik. Misafirperverlikleri ve afetlerdeki özverili çalışmaları için Alanya Offroad Kulübü, Alanya Adventure Offroad Kulübü, Kestel Offroad Kulübü, Çadırcılar Team Offroad Kulübü, Dağcılar Offroad Kulübü ve Hard off Alanya Offroad Kulübü başkanlarına ve üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Gençlerimizin dün olduğu gibi bugünde yarın da yanlarında var olmaya devam edeceğiz” dedi.
Asrın felaketinde büyük özveriyle mücadele veren Off Road kulüplerinin başkanlarıyla buluşan Başkan Yücel, "Gençlerimizin dün olduğu gibi bugünde yarın da yanlarında var olmaya devam edeceğiz" dedi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Şehrimizde faaliyet gösteren 6 Şubat depreminde, yangınlarda, afetlerde en önde koşan offroad kulüplerinin kıymetli başkanları ve değerli üyeleri ile buluştuk. Taleplerini dinledik, isteklerini ivedilikle yerine getireceğimizi taaddüt ettik.
Misafirperverlikleri ve afetlerdeki özverili çalışmaları için Alanya Offroad Kulübü, Alanya Adventure Offroad Kulübü, Kestel Offroad Kulübü, Çadırcılar Team Offroad Kulübü, Dağcılar Offroad Kulübü ve Hard off Alanya Offroad Kulübü başkanlarına ve üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Gençlerimizin dün olduğu gibi bugünde yarın da yanlarında var olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop