mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Böcek’ten Sert Sözler ‘Siz Kimsiniz Ki ? Haddinizi Bilin’

Gündem 07.03.2022 - 20:43, Güncelleme: 07.03.2022 - 20:55
 

Böcek’ten Sert Sözler ‘Siz Kimsiniz Ki ? Haddinizi Bilin’

Büyükşehir meclisinde AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin’in ulaşımla ilgili eleştirilerine cevap veren Başkan Muhittin Böcek, “Borçları ben yapmadım. Türkiye’de Antalya’yı birinci borçlu belediye yaptınız. Sahilleri sattınız. Siz kimsiniz ki? Haddinizi bilin” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin arasındaki "Haddini bil" diyaloğu damgasını vurdu. Mecliste konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin, “Aylardır gündeme getirdiğimiz sorunlara karşı duyarsız kalınmasını hayretle izliyoruz. Çalışanlar, trafik sorunu, ulaşım esnafı, proje, hizmet, sağlık çalışanları diyoruz ama ne desek hepsi havada kalıyor. Şehrin sorunlarına çözüm üretmek yerine mazeretlere sığınan bir yönetimle de karşı karşıyayız. Kasımdan itibaren ödenmeyen para her ne hikmetse ulaşım esnafının Ak Parti’yi ziyaret etmesinden 15-20 dakika sonra hesaplara yattı. Ulaşım esnafı bizi ziyaret ederek paraları hesaplara yatacaksa biz ulaşım esnafının Ak Parti il binamızı ziyaret etmesinden onur duyarız. Her ay bizi ziyaret etsinler. Hesaplarına da paraları yatsın” dedi.  Bunun üzerine Böcek, “Adamları içeri attırmayın da” diye karşılık verdi.  “BORÇLARI BEN YAPMADIM” Grup sözcülerinin konuşmasının ardından konuşan Başkan Böcek, “Ulaşım adına sizin nasıl bir söz söyleme hakkınız var ya? Sizin demenizle ben para ödemedim. Borçları ben yapmadım. Türkiye’de Antalya’yı birinci borçlu belediye yaptınız. Sahilleri sattınız. Burada 60 bin liraya otobüs alıp 80 bine mi sattım? Sayın Cumhurbaşkanı KDV’yi su satışı ile ilgili yüzde 8’den yüzde 1’e düşürdü. 11 büyükşehir belediyesi olarak halk adına enerjide, ulaşımda mazotu, KDV’yi indirelim dedik. Hiç mi sıkılmıyorsunuz? Bunu söyleme hakkı sizde hiç yok. Ulaşım esnafını hep korudum. Yarın da koruyacağım. Ulaşımla ilgili siyaset yapamazsınız. Oradan partiye geldi. Oradan büyükşehir gönderdik. Tutuklatmadık diye övünmeyin. Önce bir kendinize bakın. Sokaklara bir çıkın. İnsanları dinleyin. Yürüyebilecek misiniz? Esnaf bitmiş, tükenmiş. Siyasetinizi seçim zamanı yapın” diye konuştu.  “SİZİ BU KONUDA UYARIYORUM” Çetin de, “İletmediğim yerlerle ilgili farklı cevaplar veriyorsunuz. Size sorduğum ulaşımdı. Eline kağıt tutuşturulan diye sözünüzden dolayı sizi kınıyorum. Sizi bu konuda uyarıyorum” ifadelerini kullandı.  “SİZ KİMSİNİZ Kİ?” Böcek de “Siz kimsiniz ki? Haddini bil” diye karşılık verdi. Çetin de, “Haddini bil diyemezsin. Siz haddinizi bilin. Sizi kınıyorum başkanım. Ben eline kağıt tutuşturulacak bir meclis üyesi değilim” dedi.
Büyükşehir meclisinde AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin’in ulaşımla ilgili eleştirilerine cevap veren Başkan Muhittin Böcek, “Borçları ben yapmadım. Türkiye’de Antalya’yı birinci borçlu belediye yaptınız. Sahilleri sattınız. Siz kimsiniz ki? Haddinizi bilin” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin arasındaki "Haddini bil" diyaloğu damgasını vurdu.

Mecliste konuşan Antalya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin, “Aylardır gündeme getirdiğimiz sorunlara karşı duyarsız kalınmasını hayretle izliyoruz. Çalışanlar, trafik sorunu, ulaşım esnafı, proje, hizmet, sağlık çalışanları diyoruz ama ne desek hepsi havada kalıyor. Şehrin sorunlarına çözüm üretmek yerine mazeretlere sığınan bir yönetimle de karşı karşıyayız. Kasımdan itibaren ödenmeyen para her ne hikmetse ulaşım esnafının Ak Parti’yi ziyaret etmesinden 15-20 dakika sonra hesaplara yattı. Ulaşım esnafı bizi ziyaret ederek paraları hesaplara yatacaksa biz ulaşım esnafının Ak Parti il binamızı ziyaret etmesinden onur duyarız. Her ay bizi ziyaret etsinler. Hesaplarına da paraları yatsın” dedi.  Bunun üzerine Böcek, “Adamları içeri attırmayın da” diye karşılık verdi. 
“BORÇLARI BEN YAPMADIM”
Grup sözcülerinin konuşmasının ardından konuşan Başkan Böcek, “Ulaşım adına sizin nasıl bir söz söyleme hakkınız var ya? Sizin demenizle ben para ödemedim. Borçları ben yapmadım. Türkiye’de Antalya’yı birinci borçlu belediye yaptınız. Sahilleri sattınız. Burada 60 bin liraya otobüs alıp 80 bine mi sattım? Sayın Cumhurbaşkanı KDV’yi su satışı ile ilgili yüzde 8’den yüzde 1’e düşürdü. 11 büyükşehir belediyesi olarak halk adına enerjide, ulaşımda mazotu, KDV’yi indirelim dedik. Hiç mi sıkılmıyorsunuz? Bunu söyleme hakkı sizde hiç yok. Ulaşım esnafını hep korudum. Yarın da koruyacağım. Ulaşımla ilgili siyaset yapamazsınız. Oradan partiye geldi. Oradan büyükşehir gönderdik. Tutuklatmadık diye övünmeyin. Önce bir kendinize bakın. Sokaklara bir çıkın. İnsanları dinleyin. Yürüyebilecek misiniz? Esnaf bitmiş, tükenmiş. Siyasetinizi seçim zamanı yapın” diye konuştu. 
“SİZİ BU KONUDA UYARIYORUM”
Çetin de, “İletmediğim yerlerle ilgili farklı cevaplar veriyorsunuz. Size sorduğum ulaşımdı. Eline kağıt tutuşturulan diye sözünüzden dolayı sizi kınıyorum. Sizi bu konuda uyarıyorum” ifadelerini kullandı. 
“SİZ KİMSİNİZ Kİ?”
Böcek de “Siz kimsiniz ki? Haddini bil” diye karşılık verdi. Çetin de, “Haddini bil diyemezsin. Siz haddinizi bilin. Sizi kınıyorum başkanım. Ben eline kağıt tutuşturulacak bir meclis üyesi değilim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop