mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Cebeciler’in Göz Kamaştıran ‘Boutique Vadi’ Projesi Tamamlandı

Gündem 12.02.2024 - 19:04, Güncelleme: 12.02.2024 - 19:08
 

Cebeciler’in Göz Kamaştıran ‘Boutique Vadi’ Projesi Tamamlandı

Cebeciler Gayrimenkul tarafından Alanya’nın Oba / Çıplaklı Mahallesi sınırında tamamlanarak hayata geçirilen Boutique Vadi projesi sektör temsilcilerine ve yatırımcıların tanıtımına açıldı.

Proje hakkında bilgi veren Şirket Ortağı Selman Cebeci şunları söyledi:“Cebeciler Gayrimenkul olarak hayata geçirdiğimiz konut  projelerimizde yaşama değer katan ve tüm beklentileri karşılayan alanlar sunmaya devam ediyoruz. 1995 yılında Alanya da ilk konut yatırımımızı gerçekleştirdik. 30 Yıllık babadan aldığımız Tecrübe ve birikimlerimizi paylaşmayı sürdürürken, bu alandaki yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemenin heyecanı içerisindeyiz. Alanya’nın Çıplaklı mahallesinde yer alan konut projemiz ile yüksek prestijli yeni bir yaşam tarzı sunmayı amaçladık ve projemizi kısa bir sürede tamamlayarak müşterilerimizin beğenisine sunduk" diye konuştu. Cebeci; Bu projemizde sat yap değil de bitir sat stratejisi yürüttük. Projemizi tamamladıktan sonra satışa sunduk.Konsepti, mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla modern hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere 4 blok halinde tasarlanan projemizde, çeşitli büyüklükte 3+1 4+1 6+1 büyük metrekareli Modern mimariyle dizayn edilmiş, akıllı ev sistemleriyle donatılmış, tüm dairelerimizde yerden ısıtma sistemiyle,konforu ve teknolojiyi bir araya getirerek kaliteli bir yaşam inşa ettik. Deprem yönetmeliğine uygun tasarladığımız yapılarımızda güvenli ve huzurlu bir yaşam sunuyoruz. Projemiz bir ailenin konforlu şekilde yaşayacağı nitelikli iç mekanları ve sosyal alanlarıyla, her ihtiyaca hitap ediyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, Kapalı Otopark, Elektrikli araçlar için Şarj istasyonu, fitness ve pilates salonu, sauna, Hamam, Sinema Salonu, kafeterya, çocuklar için oyun alanları ve yürüyüş parkuru ile benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. 6 bin  metrekare peyzaj tasarımımız ile yaşam alanlarına canlılık bütünlük katıyor. ‘Doğanın sesi, şehrin ışıltısı’ sloganıyla, Boutique Vadi Projemizle modern şehir hayatını doğayla buluşturduk. Alanya,Gazipaşa,kargıcak,oba,mahmutlar da ve Türkiye’nin Farklı illerinde devam eden ve devam edecek projelerimizle Gayrimenkul sektöründe yeni projelerimize İmza atmaya devam edeceğiz." dedi.   
Cebeciler Gayrimenkul tarafından Alanya’nın Oba / Çıplaklı Mahallesi sınırında tamamlanarak hayata geçirilen Boutique Vadi projesi sektör temsilcilerine ve yatırımcıların tanıtımına açıldı.

Proje hakkında bilgi veren Şirket Ortağı Selman Cebeci şunları söyledi:“Cebeciler Gayrimenkul olarak hayata geçirdiğimiz konut  projelerimizde yaşama değer katan ve tüm beklentileri karşılayan alanlar sunmaya devam ediyoruz. 1995 yılında Alanya da ilk konut yatırımımızı gerçekleştirdik. 30 Yıllık babadan aldığımız Tecrübe ve birikimlerimizi paylaşmayı sürdürürken, bu alandaki yatırımlarımıza bir yenisini daha eklemenin heyecanı içerisindeyiz. Alanya’nın Çıplaklı mahallesinde yer alan konut projemiz ile yüksek prestijli yeni bir yaşam tarzı sunmayı amaçladık ve projemizi kısa bir sürede tamamlayarak müşterilerimizin beğenisine sunduk" diye konuştu.

Cebeci; Bu projemizde sat yap değil de bitir sat stratejisi yürüttük. Projemizi tamamladıktan sonra satışa sunduk.Konsepti, mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla modern hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere 4 blok halinde tasarlanan projemizde, çeşitli büyüklükte 3+1 4+1 6+1 büyük metrekareli Modern mimariyle dizayn edilmiş, akıllı ev sistemleriyle donatılmış, tüm dairelerimizde yerden ısıtma sistemiyle,konforu ve teknolojiyi bir araya getirerek kaliteli bir yaşam inşa ettik. Deprem yönetmeliğine uygun tasarladığımız yapılarımızda güvenli ve huzurlu bir yaşam sunuyoruz. Projemiz bir ailenin konforlu şekilde yaşayacağı nitelikli iç mekanları ve sosyal alanlarıyla, her ihtiyaca hitap ediyor. Açık ve kapalı yüzme havuzu, Kapalı Otopark, Elektrikli araçlar için Şarj istasyonu, fitness ve pilates salonu, sauna, Hamam, Sinema Salonu, kafeterya, çocuklar için oyun alanları ve yürüyüş parkuru ile benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. 6 bin  metrekare peyzaj tasarımımız ile yaşam alanlarına canlılık bütünlük katıyor. ‘Doğanın sesi, şehrin ışıltısı’ sloganıyla, Boutique Vadi Projemizle modern şehir hayatını doğayla buluşturduk. Alanya,Gazipaşa,kargıcak,oba,mahmutlar da ve Türkiye’nin Farklı illerinde devam eden ve devam edecek projelerimizle Gayrimenkul sektöründe yeni projelerimize İmza atmaya devam edeceğiz." dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop