mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Depremzede Mahmut, Arda Güler İle Görüştü

Gündem 20.02.2023 - 12:41, Güncelleme: 20.02.2023 - 12:41
 

Depremzede Mahmut, Arda Güler İle Görüştü

Adana'da tedavi gören 11 yaşındaki depremzede Mahmut Ağrı, çok sevdiği futbolcu Arda Güler ile telefonda görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Genç futbolcu, Mahmut'u tesislere davet ederek imzalı forma sözü verdi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde Hatay'da evleri yıkılan ve kaçarken düşen molozların altında kalarak kardeşi Saadet (10) ile yaralı olarak kurtulan Mahmut Ağrı (11), Adana'da hastane odasında hayranı olduğu Arda Güler'e çağrı yapmıştı. Koyu Fenerbahçeli olduğu için Arda Güler'i çok sevdiğini söyleyen Mahmut, "Arda Güler'in yanıma gelmesini çok isterim. Arda ağabey hastanede seni bekliyorum, gelirsen mutlu olurum" demişti. Çağrıya kayıtsız kalmayan genç futbolcu Arda da Mahmut’u görüntülü aradı. Arda Güler, Mahmut’a imzalı formasını yollayacağını söyleyerek, "Sen iyileşince tesislere de gel, diğer futbolcularla da görüşürsün. Sen iyi ol, top da oynarız" dedi.
Adana'da tedavi gören 11 yaşındaki depremzede Mahmut Ağrı, çok sevdiği futbolcu Arda Güler ile telefonda görüntülü görüşme gerçekleştirdi. Genç futbolcu, Mahmut'u tesislere davet ederek imzalı forma sözü verdi.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde Hatay'da evleri yıkılan ve kaçarken düşen molozların altında kalarak kardeşi Saadet (10) ile yaralı olarak kurtulan Mahmut Ağrı (11), Adana'da hastane odasında hayranı olduğu Arda Güler'e çağrı yapmıştı. Koyu Fenerbahçeli olduğu için Arda Güler'i çok sevdiğini söyleyen Mahmut, "Arda Güler'in yanıma gelmesini çok isterim. Arda ağabey hastanede seni bekliyorum, gelirsen mutlu olurum" demişti.
Çağrıya kayıtsız kalmayan genç futbolcu Arda da Mahmut’u görüntülü aradı. Arda Güler, Mahmut’a imzalı formasını yollayacağını söyleyerek, "Sen iyileşince tesislere de gel, diğer futbolcularla da görüşürsün. Sen iyi ol, top da oynarız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop