mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

DEVA Partisi’nin Alanya Adayı Belli Oldu!

Gündem 09.02.2024 - 12:42, Güncelleme: 09.02.2024 - 12:42
 

DEVA Partisi’nin Alanya Adayı Belli Oldu!

DEVA Partisi Alanya İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı'nın ortak önerisi, Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ve Genel Başkan Ali Babacan'ın tensipleri ile Cem Sak, Alanya Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

DEVA Partisi, Alanya Belediye Başkan Adayı’nı belirlemede titiz bir süreç izledi. Belirlenen kriterler doğrultusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda Cem Sak, aday olarak uygun görüldü. DEVA Partisi, adaylarının ahlaki ve meşru zeminde siyaset yapmasını ve yetkilerini sorumlu bir şekilde kullanmasını önemsiyor. Bu çerçevede, Cem Sak’a 10 maddeden oluşan bir Etik Kurallar Bildirgesi imzalatıldı. Bildirgede yer alan maddeler şunlardır:” Dürüstlük kuralı, Şeffaflık, katılımcılık ve hesap verilebilirlik kuralı, Adalet ve eşitlik kuralı, Ayrımcılık yapmama, liyakati esas alma kuralı, Şahsi ve kurumsal menfaatler arasında çatışmayı önleme kuralı, Hediye ve menfaat kabul etmeme kuralı, Kamu yararını üstün tutma kuralı, Kamu kaynaklarını koruma kuralı, Siyaset finansmanının önlenmesi kuralı, Kurumsal bilgilerin ifşasını önleme kuralı” DEVA Partisi Alanya İlçe ve İl Başkanlıkları, Cem Sak’a bu kutsal ve değerli yolda her türlü desteği vereceklerini ve başarılar dilediklerini belirtti. DEVA Partisi, Alanya Belediye Başkan Adayı’nın belirlenme süreci ve imzalanan Etik Kurallar Bildirgesi hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Cem SAK kimdir? • 1976 yılında Antalya’da doğdu. Orta ve lise öğrenimini Antalya Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Cem Sak, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 1999 yılında mezun oldu. Üniversite tahsilini tamamladıktan sonra 2000 yılında memleketi Alanya’ya dönen Sak, kendi ofisinde 2014 yılına kadar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalıştı. • Sak, 2021 yılından bu yana kurucularından olduğu Return Digital Reklam ve Danışmanlık şirketinde danışman olarak iş hayatına devam etmektedir. • 2008 yılında Hasan Sipahioğlu’nun davetiyle siyasete atılan Sak, 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Anavatan Partisinden Belediye Meclis Üyesi adayı olarak seçimlere katıldı. • 2020 yılına kadar parti üyeliği olmaksızın çalışmalarına devam eden Sak, 2020 yılında DEVA Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nın kurucu üyesi olarak aktif siyasete geri dönmüştür. • Geçmişte Alanya Tanıtım Vakfı’nda (ALTAV) Denetim Kurulu Üyeliği yapan Sak, halen Alanya Sinema ve Sanat Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyesidir. İleri seviyede İngilizce bilen Sak evli ve 3 çocuk babasıdır.
DEVA Partisi Alanya İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı'nın ortak önerisi, Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ve Genel Başkan Ali Babacan'ın tensipleri ile Cem Sak, Alanya Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

DEVA Partisi, Alanya Belediye Başkan Adayı’nı belirlemede titiz bir süreç izledi. Belirlenen kriterler doğrultusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda Cem Sak, aday olarak uygun görüldü. DEVA Partisi, adaylarının ahlaki ve meşru zeminde siyaset yapmasını ve yetkilerini sorumlu bir şekilde kullanmasını önemsiyor. Bu çerçevede, Cem Sak’a 10 maddeden oluşan bir Etik Kurallar Bildirgesi imzalatıldı. Bildirgede yer alan maddeler şunlardır:” Dürüstlük kuralı, Şeffaflık, katılımcılık ve hesap verilebilirlik kuralı, Adalet ve eşitlik kuralı, Ayrımcılık yapmama, liyakati esas alma kuralı, Şahsi ve kurumsal menfaatler arasında çatışmayı önleme kuralı, Hediye ve menfaat kabul etmeme kuralı, Kamu yararını üstün tutma kuralı, Kamu kaynaklarını koruma kuralı, Siyaset finansmanının önlenmesi kuralı, Kurumsal bilgilerin ifşasını önleme kuralı” DEVA Partisi Alanya İlçe ve İl Başkanlıkları, Cem Sak’a bu kutsal ve değerli yolda her türlü desteği vereceklerini ve başarılar dilediklerini belirtti. DEVA Partisi, Alanya Belediye Başkan Adayı’nın belirlenme süreci ve imzalanan Etik Kurallar Bildirgesi hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.
Cem SAK kimdir?

• 1976 yılında Antalya’da doğdu. Orta ve lise öğrenimini Antalya Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Cem Sak, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 1999 yılında mezun oldu. Üniversite tahsilini tamamladıktan sonra 2000 yılında memleketi Alanya’ya dönen Sak, kendi ofisinde 2014 yılına kadar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir olarak çalıştı.

• Sak, 2021 yılından bu yana kurucularından olduğu Return Digital Reklam ve Danışmanlık şirketinde danışman olarak iş hayatına devam etmektedir.

• 2008 yılında Hasan Sipahioğlu’nun davetiyle siyasete atılan Sak, 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Anavatan Partisinden Belediye Meclis Üyesi adayı olarak seçimlere katıldı.

• 2020 yılına kadar parti üyeliği olmaksızın çalışmalarına devam eden Sak, 2020 yılında DEVA Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’nın kurucu üyesi olarak aktif siyasete geri dönmüştür.

• Geçmişte Alanya Tanıtım Vakfı’nda (ALTAV) Denetim Kurulu Üyeliği yapan Sak, halen Alanya Sinema ve Sanat Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyesidir. İleri seviyede İngilizce bilen Sak evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop