mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Dörtyol’da yurtta yangını itfaiye ekipleri söndürdü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2024 - 12:45, Güncelleme: 03.04.2024 - 11:50
 

Dörtyol’da yurtta yangını itfaiye ekipleri söndürdü

Dörtyol’da yurtta yangını itfaiye ekipleri söndürdü

Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde bulunan bir yurtta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.Yangın, Dörtyol İlçesi Yeşil Mahallede yer alan bir yurtta çıktı. Yurtta görevlilerinin 112’yi araması üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü. Olay yerinde yangından etkilenen bir çocuk ekipler tarafından güvenli bir şekilde kurtarıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangında yurtta maddi hasar oluştu.
Dörtyol’da yurtta yangını itfaiye ekipleri söndürdü
Hatay’ın Dörtyol İlçesi’nde bulunan bir yurtta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.
Yangın, Dörtyol İlçesi Yeşil Mahallede yer alan bir yurtta çıktı. Yurtta görevlilerinin 112’yi araması üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü. Olay yerinde yangından etkilenen bir çocuk ekipler tarafından güvenli bir şekilde kurtarıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangında yurtta maddi hasar oluştu.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop