mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Esnaflardan Başkan Yücel’e Destek Sözü

Gündem 12.02.2024 - 19:56, Güncelleme: 12.02.2024 - 19:56
 

Esnaflardan Başkan Yücel’e Destek Sözü

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, 25 Metreli Yolda esnafları ziyaret etti. 10 yıllık süreçte Başkan Yücel’in proje ve hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na tam destek vereceklerini dile getirdiler.

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 25 Metreli yolda faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Başkan Yücel’e ziyaret turunda; MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Şerani Tavlı, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Abdülhadi Yüksel, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı üyesi partilerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkent Hastanesi önünden başlayan ziyaret turu, 25 Metreli Yol boyunca devam ederek Eski Devlet Hastanesi kavşağında son buldu.  ESNAFLARDAN BAŞKAN YÜCEL’E TAM DESTEK Esnafların tek tek ellerini sıkan ve hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Yücel, 31 Mart tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı Adayları olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’ye ve kendisine destek istedi.  Başkan Yücel’i samimiyetle karşılayan esnaflar da son 2 dönem olduğu gibi üçüncü döneminde de Başkan Yücel’e destek vereceklerini belirterek ziyaretleri için teşekkür ettiler.  BAŞKAN YÜCEL: ESNAFLARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLERİ MUTLU ETTİ Esnaf ziyaretlerini değerlendiren Başkan Yücel, “Cumhur İttifakımızın tüm paydaşları ile birlikte 25 Metreli Yolda faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımıza hayırlı işler dileklerimizi ilettik. 10 yıllık dönemde yaptığımız hizmetler ve çalışmalar için esnaflarımızın takdirini toplamış olmak, onları memnun görmek bizleri çok mutlu etti. Bizlere büyük bir teveccüh gösteren esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart Yerel Seçimlerinde toplumun yapı taşı olan esnaflarımızın da desteği ile Cumhur İttifakı’nı hem Antalya’da hem de Alanya’da zafere ulaştıracağız. Seçim gününe kadar ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla çalışacağız.” dedi.
Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, 25 Metreli Yolda esnafları ziyaret etti. 10 yıllık süreçte Başkan Yücel’in proje ve hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na tam destek vereceklerini dile getirdiler.

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 25 Metreli yolda faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Başkan Yücel’e ziyaret turunda; MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Şerani Tavlı, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Abdülhadi Yüksel, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı üyesi partilerin kadın ve gençlik kolları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkent Hastanesi önünden başlayan ziyaret turu, 25 Metreli Yol boyunca devam ederek Eski Devlet Hastanesi kavşağında son buldu. 
ESNAFLARDAN BAŞKAN YÜCEL’E TAM DESTEK
Esnafların tek tek ellerini sıkan ve hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Yücel, 31 Mart tarihinde yapılacak Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı Adayları olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’ye ve kendisine destek istedi. 
Başkan Yücel’i samimiyetle karşılayan esnaflar da son 2 dönem olduğu gibi üçüncü döneminde de Başkan Yücel’e destek vereceklerini belirterek ziyaretleri için teşekkür ettiler. 
BAŞKAN YÜCEL: ESNAFLARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZLERİ MUTLU ETTİ
Esnaf ziyaretlerini değerlendiren Başkan Yücel, “Cumhur İttifakımızın tüm paydaşları ile birlikte 25 Metreli Yolda faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımıza hayırlı işler dileklerimizi ilettik. 10 yıllık dönemde yaptığımız hizmetler ve çalışmalar için esnaflarımızın takdirini toplamış olmak, onları memnun görmek bizleri çok mutlu etti. Bizlere büyük bir teveccüh gösteren esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart Yerel Seçimlerinde toplumun yapı taşı olan esnaflarımızın da desteği ile Cumhur İttifakı’nı hem Antalya’da hem de Alanya’da zafere ulaştıracağız. Seçim gününe kadar ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla çalışacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop