mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Fidan Aliti Corendon Alanyaspor’da

Spor 25.07.2023 - 11:45, Güncelleme: 25.07.2023 - 11:46
 

Fidan Aliti Corendon Alanyaspor’da

Corendon Alanyaspor, Kosovalı milli stoper Fidan Aliti ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törende konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Lig hazırlıklarımız sürüyor. Erzurum kampını tamamladık ve takımımız bugün Allah izin verirse Hollanda’ya gidecek. Takımımıza bir takviye daha yaptık. Stoper oyuncu Fidan Aliti ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah Corendon Alanyaspor’umuza katkı sağlayacaktır. Hem kulübümüze hem de Fidan Aliti’ye hayırlı olsun” dedi. Fidan Aliti ise, “Burada olmaktan dolay çok mutluyum. Kulübümün hedeflerinin farkındayım. Takımımızın en iyiye gitmesi için ve taraftarlarımızı mutlu etmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu. Bir gazetecinin "Kosova’yı Türkiye olarak kendimize yakın görüyoruz" sorusuna Fidan Aliti şunları söyledi: “Türkiye’yi çok seviyorum ve bir akrabam da burada yaşıyor. Türklerin kafa yapılarını bildiğim için her şey daha kolay olacak."
Corendon Alanyaspor, Kosovalı milli stoper Fidan Aliti ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törende konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Lig hazırlıklarımız sürüyor. Erzurum kampını tamamladık ve takımımız bugün Allah izin verirse Hollanda’ya gidecek. Takımımıza bir takviye daha yaptık. Stoper oyuncu Fidan Aliti ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah Corendon Alanyaspor’umuza katkı sağlayacaktır. Hem kulübümüze hem de Fidan Aliti’ye hayırlı olsun” dedi.
Fidan Aliti ise, “Burada olmaktan dolay çok mutluyum. Kulübümün hedeflerinin farkındayım. Takımımızın en iyiye gitmesi için ve taraftarlarımızı mutlu etmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
Bir gazetecinin "Kosova’yı Türkiye olarak kendimize yakın görüyoruz" sorusuna Fidan Aliti şunları söyledi: “Türkiye’yi çok seviyorum ve bir akrabam da burada yaşıyor. Türklerin kafa yapılarını bildiğim için her şey daha kolay olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop