mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Gökbel’de Toksöz Rüzgarı Esti

Gündem 18.07.2022 - 17:37, Güncelleme: 18.07.2022 - 17:37
 

Gökbel’de Toksöz Rüzgarı Esti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz ekibiyle birlikte Gökbel Yağlı Güreşleri’nde adeta gövde gösterisi yaptı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Tunahan Toksöz, birlikte bu yıl Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 16 Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerine ekibi ile birlikte katıldı.  Tunahan Toksöz’ün Gökbel Yaylasın’da kurduğu çadır ziyaretçi akınına uğradı.Her kesimden  ticaret erbaplarından ve farklı siyasi partilerin sembol isimlerinin destek verdiği Toksöz ve ekibi Gökbel’den ‘HAZIRIZ’ mesajı verdiler.  Bilgi, birikim ve tecrübesiyle doğup büyüdüğü kentin ticareti, turizmi ve tarımına yön verecek projelerini hayata geçirmek ve şehrin ekonomisini ayağa kaldırmak için Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Tunahan Toksöz, Gökbel Yaylasına kurduğu çadırda konuklarını ağırlayıp, ikramlarda bulunarak Alanya’nın önde gelen isimleri  ile bir araya geldi.  Gökbel Yaylası'nda vatandaş ve esnaflarla bir araya Toksöz, " Biz yüreği Alanya sevdası ile çarpan kocaman bir aileyiz. Geleneksel 16. Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşlerinde misafirlerimizin yoğun ilgisi ve desteğini derinden hissettim. Herkese canı gönülden teşekkürler.Gökbel'de insanlar, ata sporu sayesinde birarada. Biz de insanlarımızı çadırımızda ağırlıyoruz. Ziyaretleriyle bizi mutlu eden tüm misafirlerimize, bu şenliği düzenleyen Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e ve tüm ekibine de teşekkür ediyorum" dedi 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz ekibiyle birlikte Gökbel Yağlı Güreşleri’nde adeta gövde gösterisi yaptı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Tunahan Toksöz, birlikte bu yıl Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 16 Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerine ekibi ile birlikte katıldı. 

Tunahan Toksöz’ün Gökbel Yaylasın’da kurduğu çadır ziyaretçi akınına uğradı.Her kesimden  ticaret erbaplarından ve farklı siyasi partilerin sembol isimlerinin destek verdiği Toksöz ve ekibi Gökbel’den ‘HAZIRIZ’ mesajı verdiler. 
Bilgi, birikim ve tecrübesiyle doğup büyüdüğü kentin ticareti, turizmi ve tarımına yön verecek projelerini hayata geçirmek ve şehrin ekonomisini ayağa kaldırmak için Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Tunahan Toksöz, Gökbel Yaylasına kurduğu çadırda konuklarını ağırlayıp, ikramlarda bulunarak Alanya’nın önde gelen isimleri  ile bir araya geldi. 
Gökbel Yaylası'nda vatandaş ve esnaflarla bir araya Toksöz, " Biz yüreği Alanya sevdası ile çarpan kocaman bir aileyiz. Geleneksel 16. Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşlerinde misafirlerimizin yoğun ilgisi ve desteğini derinden hissettim. Herkese canı gönülden teşekkürler.Gökbel'de insanlar, ata sporu sayesinde birarada. Biz de insanlarımızı çadırımızda ağırlıyoruz. Ziyaretleriyle bizi mutlu eden tüm misafirlerimize, bu şenliği düzenleyen Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel'e ve tüm ekibine de teşekkür ediyorum" dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop