mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Hasan Yiğit’ten Ali Darı’ya Dava

Gündem 28.03.2022 - 20:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 20:44
 

Hasan Yiğit’ten Ali Darı’ya Dava

Pazarcılar Odası eski Başkanı Hasan Yiğit genel kurulda oda hakkında şaibeler olduğunu söyleyen üye Ali Darı’ya dava açacağını açıkladı. Yiğit, “Odamda şaibe olması ihtimali bile söz konusu değil. Darı’nın bizi rencide etmeye hakkı yok. Mahkemede görüşürüz” dedi.

Alanya Pazarcılar Odası eski Başkanı Hasan Yiğit, pazar günü düzenlenen genel kurulda kongrenin demokrasiye aykırı olduğunu ve odanın üzerinde şaibe bulunduğunu söyleyen üye ve aynı zamanda Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Darı’ya dava açmaya hazırlanıyor.  “ŞAİBELER VAR” DEMİŞTİ Pazar günü düzenlenen odanın 9’uncu olağan genel kurulunda konuşan Ali Darı, "Bu yaptığınız protokol yasalara uygun değil. Burada her şeyin açık ve net olması lazım. Bu oda hakkında çok büyük şaibeler var” diye konuşmuştu.  “ŞAİBE OLMASI İHTİMALİ BİLE YOK” Darı’nın sözlerinin ardından odanın eski başkanı Hasan Yiğit tazminat davası açacağını söyledi. Yiğit, “Ben bu odada 8 yıldır başkanlık yaptım. Ne kimsenin hakkını yedim ne de yedirdim. Benim odamda şaibe olması ihtimali bile söz konusu değil. Ali Darı neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim. Bizleri kamuoyu önünde rencide etmeye hakkı yok. Bu yüzden kendisine dava açacağım. Mahkemede görüşürüz” dedi.
Pazarcılar Odası eski Başkanı Hasan Yiğit genel kurulda oda hakkında şaibeler olduğunu söyleyen üye Ali Darı’ya dava açacağını açıkladı. Yiğit, “Odamda şaibe olması ihtimali bile söz konusu değil. Darı’nın bizi rencide etmeye hakkı yok. Mahkemede görüşürüz” dedi.

Alanya Pazarcılar Odası eski Başkanı Hasan Yiğit, pazar günü düzenlenen genel kurulda kongrenin demokrasiye aykırı olduğunu ve odanın üzerinde şaibe bulunduğunu söyleyen üye ve aynı zamanda Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Darı’ya dava açmaya hazırlanıyor. 
“ŞAİBELER VAR” DEMİŞTİ
Pazar günü düzenlenen odanın 9’uncu olağan genel kurulunda konuşan Ali Darı, "Bu yaptığınız protokol yasalara uygun değil. Burada her şeyin açık ve net olması lazım. Bu oda hakkında çok büyük şaibeler var” diye konuşmuştu. 
“ŞAİBE OLMASI İHTİMALİ BİLE YOK”
Darı’nın sözlerinin ardından odanın eski başkanı Hasan Yiğit tazminat davası açacağını söyledi. Yiğit, “Ben bu odada 8 yıldır başkanlık yaptım. Ne kimsenin hakkını yedim ne de yedirdim. Benim odamda şaibe olması ihtimali bile söz konusu değil. Ali Darı neden böyle bir şey yaptı anlamış değilim. Bizleri kamuoyu önünde rencide etmeye hakkı yok. Bu yüzden kendisine dava açacağım. Mahkemede görüşürüz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop