mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Havalimanı Caddesi’nde yol düzenleme çalışması yapılacak

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2023 - 14:02, Güncelleme: 14.07.2023 - 13:31
 

Havalimanı Caddesi’nde yol düzenleme çalışması yapılacak

Havalimanı Caddesi’nde yol düzenleme çalışması yapılacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aksu ilçesi, Havalimanı Caddesi ve Kardeşkentler Caddesi üzerinde yol düzenleme çalışması gerçekleştirecek. 17 Temmuz Pazartesi saat 09.00’da başlayacak çalışma çerçevesinde yol daraltması yapılacağından sürücülerin dikkatli olması istendi.Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Aksu ilçesi, Havalimanı Caddesi ve Kardeşkentler Caddesi üzerinde yol düzenleme çalışması yapılacak. 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacak çalışma çerçevesinde Havalimanı Caddesi üzerinde saat 09.00’dan itibaren yol daraltması yapılacak. Yoğun bir çalışma yapılarak en kısa sürede yolun trafiğe açılması planlanıyor. Bu sürede sürücülerin dikkatli olması istendi.
Havalimanı Caddesi’nde yol düzenleme çalışması yapılacak
Antalya Büyükşehir Belediyesi Aksu ilçesi, Havalimanı Caddesi ve Kardeşkentler Caddesi üzerinde yol düzenleme çalışması gerçekleştirecek. 17 Temmuz Pazartesi saat 09.00’da başlayacak çalışma çerçevesinde yol daraltması yapılacağından sürücülerin dikkatli olması istendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Aksu ilçesi, Havalimanı Caddesi ve Kardeşkentler Caddesi üzerinde yol düzenleme çalışması yapılacak. 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacak çalışma çerçevesinde Havalimanı Caddesi üzerinde saat 09.00’dan itibaren yol daraltması yapılacak. Yoğun bir çalışma yapılarak en kısa sürede yolun trafiğe açılması planlanıyor. Bu sürede sürücülerin dikkatli olması istendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop