mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

20 Gündür Yaşadıklarını Anlattı

Gündem 19.08.2021 - 14:46, Güncelleme: 19.08.2021 - 14:46
 

20 Gündür Yaşadıklarını Anlattı

Akdeniz Dayanışma Platformu’nun (ADAP) Alanyalı Başkanı Alpaslan Arslan, sosyal medya hesabından 20 gündür yaşadığı zorlu süreci anlattı.

Akdeniz Dayanışma Platformu’nun (ADAP) Alanyalı Başkanı Alpaslan Arslan dün yapmış olduğu açıklamada aşı olamayanları düşma ilan ettiği mesajının ardından bugünde 20 gündür yaşadığı zorlu süreci paylaştı.   Alpaslan Arslan sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda yaşadıklarını şu şekilde aktardı;  AHHH BEN! Kurban bayramı ziyaretleşmemizde ağabeyimden hanıma, hanımdan da kayınpeder tarafına ve bizim aile olmak üzere 10 kişi virüse yakalandık. Bu on kişiden sadece 21 yaşındaki kızım ve ben aşılı değildik. En son kızım iyileşti, hanım bile tek doz Sinovac'la ayağa kalktı bana bakıyor. Ben ne yapıyorum, oksijen seviyesini 90 üzerinde tutmak İçin 24 saat şu cihaza bağlıyım. Antalya Eğitim araştırma hastanesinden Akdeniz Tıp fakültesine geçtim, beş gündür tıptayım. Hastaneye gelir gelmez hastanenin oksijen sisteminin bana yetmediğini gördüm. Odaya gelen bir pazarlamacı kendisinde ventilatorun olduğunu, iki haftalık kirasının 3500 TL olduğunu söyledi, yenisinin kaç para olduğunu sorduğumda ise 7500 Euro olduğunu belirtti. Etrafıma bir danışayım dedim, danıştım; kiralamamı önerdiler. Getirin deneyeyim dedim, baktım hastaneninkine göre çok daha rahat nefes alıyorum. Beş gündür bu cihaz beni rahatlatıyor. Ama çıkarır çıkarmaz nefesim bitiyor. Lafı uzatmayayım, benim gibi aşı tembeli olanlar için en az bir doz alın kenarda dursun. Kayınvalideler kronik hastalığı olmasına ve hiçbir Kovid ilacı kullanmalarına müsaade edilmemesine rağmen; hastalığı atlattılar benim durumumu soruyorlar. Ben güya kendini akıllı sanan aptal Alpaslan 20. günümde sürünüyorum. Gelin henüz virüse yakalanmadıysanız, bir dakika bile beklemeden soluğu aile hekiminizin ya da hastanenin önünde alın, acilen bir doz vurdurun. APTAL OLMAYIN. EĞER BENDEN BİR TANE DAHA OLSAYDI ONA TEMİZ BİR DAYAK ATARDIM, HATTA DİNLENİR BİR DAHA ATARDIM.
Akdeniz Dayanışma Platformu’nun (ADAP) Alanyalı Başkanı Alpaslan Arslan, sosyal medya hesabından 20 gündür yaşadığı zorlu süreci anlattı.

Akdeniz Dayanışma Platformu’nun (ADAP) Alanyalı Başkanı Alpaslan Arslan dün yapmış olduğu açıklamada aşı olamayanları düşma ilan ettiği mesajının ardından bugünde 20 gündür yaşadığı zorlu süreci paylaştı. 

 Alpaslan Arslan sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda yaşadıklarını şu şekilde aktardı; 

AHHH BEN!
Kurban bayramı ziyaretleşmemizde ağabeyimden hanıma, hanımdan da kayınpeder tarafına ve bizim aile olmak üzere 10 kişi virüse yakalandık. Bu on kişiden sadece 21 yaşındaki kızım ve ben aşılı değildik. En son kızım iyileşti, hanım bile tek doz Sinovac'la ayağa kalktı bana bakıyor. Ben ne yapıyorum, oksijen seviyesini 90 üzerinde tutmak İçin 24 saat şu cihaza bağlıyım. Antalya Eğitim araştırma hastanesinden Akdeniz Tıp fakültesine geçtim, beş gündür tıptayım. Hastaneye gelir gelmez hastanenin oksijen sisteminin bana yetmediğini gördüm. Odaya gelen bir pazarlamacı kendisinde ventilatorun olduğunu, iki haftalık kirasının 3500 TL olduğunu söyledi, yenisinin kaç para olduğunu sorduğumda ise 7500 Euro olduğunu belirtti. Etrafıma bir danışayım dedim, danıştım; kiralamamı önerdiler. Getirin deneyeyim dedim, baktım hastaneninkine göre çok daha rahat nefes alıyorum. Beş gündür bu cihaz beni rahatlatıyor. Ama çıkarır çıkarmaz nefesim bitiyor.
Lafı uzatmayayım, benim gibi aşı tembeli olanlar için en az bir doz alın kenarda dursun. Kayınvalideler kronik hastalığı olmasına ve hiçbir Kovid ilacı kullanmalarına müsaade edilmemesine rağmen; hastalığı atlattılar benim durumumu soruyorlar. Ben güya kendini akıllı sanan aptal Alpaslan 20. günümde sürünüyorum.
Gelin henüz virüse yakalanmadıysanız, bir dakika bile beklemeden soluğu aile hekiminizin ya da hastanenin önünde alın, acilen bir doz vurdurun.
APTAL OLMAYIN. EĞER BENDEN BİR TANE DAHA OLSAYDI ONA TEMİZ BİR DAYAK ATARDIM, HATTA DİNLENİR BİR DAHA ATARDIM.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop