mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediyesi Kreşi İlk Mezunlarını Verdi

Gündem 14.07.2023 - 13:21, Güncelleme: 14.07.2023 - 13:29
 

Alanya Belediyesi Kreşi İlk Mezunlarını Verdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hayata geçirdiği Rüya İpekten ve Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi ilk mezunlarını verdi.

Alanya Belediyesi Kreş ve Çocuk Akademisi 5 yaş gurubu mezuniyet sevinci yaşadı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hayata geçirdiği kreş ve çocuk akademisi ilk mezunlarını verirken öğrenciler ve velilerin katılımı ile güzel bir mezuniyet programı düzenledi. Başkan Yücel de etkinliklere katılarak minik öğrenciler ve velileri ile bir araya geldi, mezuniyet coşkusuna ortak oldu. Minik öğrenciler ilk olarak yıl boyunca hazırladıkları pek çok çalışmayı ailelerine gösterdiler. Aileleri ile hazırlanan özel bölümde fotoğraf çektiren 5 yaşındaki öğrenciler daha sonra hazırladıkları özel gösterileri aileleri için sergilediler. Öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel gösteriler ayakta alkışlandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Mezuniyet sevinci yaşayan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Velilerimize ve burada çocuklarımıza eğitim veren tüm eğitmenlerimize, personelimize de teşekkür ediyorum. Biz her şeyin eğitimle olacağını düşünenlerdeniz. Burada sıcak bir yuva oluşturduk, böyle güzel bir ortamda çocuklarımızın eğitim görmesinden dolayı da çok mutluyuz. Akademimizi özellikle çalışan anneleri rahat ettirebilmek ve kamu personeline destek vermek amacıyla hayata geçirmiştik. Bu kurumumuz Alanya’mıza çok uzun yıllar hizmet verecek ve on binlerce çocuğumuz buradan yararlanacak, burada hayatı öğrenecek. Bu düşünceler bizlerin daha büyük şevk ve istekle çalışmaya teşvik ediyor. Mezun olan tüm çocuklarımıza başarılarla dolu bir hayat diliyorum.” dedi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hayata geçirdiği Rüya İpekten ve Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi ilk mezunlarını verdi.

Alanya Belediyesi Kreş ve Çocuk Akademisi 5 yaş gurubu mezuniyet sevinci yaşadı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in hayata geçirdiği kreş ve çocuk akademisi ilk mezunlarını verirken öğrenciler ve velilerin katılımı ile güzel bir mezuniyet programı düzenledi. Başkan Yücel de etkinliklere katılarak minik öğrenciler ve velileri ile bir araya geldi, mezuniyet coşkusuna ortak oldu.

Minik öğrenciler ilk olarak yıl boyunca hazırladıkları pek çok çalışmayı ailelerine gösterdiler. Aileleri ile hazırlanan özel bölümde fotoğraf çektiren 5 yaşındaki öğrenciler daha sonra hazırladıkları özel gösterileri aileleri için sergilediler. Öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel gösteriler ayakta alkışlandı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Mezuniyet sevinci yaşayan tüm çocuklarımızı tebrik ediyorum. Velilerimize ve burada çocuklarımıza eğitim veren tüm eğitmenlerimize, personelimize de teşekkür ediyorum. Biz her şeyin eğitimle olacağını düşünenlerdeniz. Burada sıcak bir yuva oluşturduk, böyle güzel bir ortamda çocuklarımızın eğitim görmesinden dolayı da çok mutluyuz. Akademimizi özellikle çalışan anneleri rahat ettirebilmek ve kamu personeline destek vermek amacıyla hayata geçirmiştik. Bu kurumumuz Alanya’mıza çok uzun yıllar hizmet verecek ve on binlerce çocuğumuz buradan yararlanacak, burada hayatı öğrenecek. Bu düşünceler bizlerin daha büyük şevk ve istekle çalışmaya teşvik ediyor. Mezun olan tüm çocuklarımıza başarılarla dolu bir hayat diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop