mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

İsraf olacak ürünleri bağışladılar

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 15:13, Güncelleme: 17.04.2024 - 14:37
 

İsraf olacak ürünleri bağışladılar

İsraf olacak ürünleri bağışladılar

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bayram tatili nedeniyle değerlendirilemeyen sebzeler, Konya’da faaliyet gösteren öğrenci yurtlarına bağışlandı.9 gün süren bayram tatili sebebiyle hale gitmeyen ve üreticinin elinde kalan sebzeler, israfı önlemek amacıyla öğrencilere ikram amaçlı bağışlandı. Gazipaşa Sebze Hali’ne ürün götüren çiftçiler, topladıkları sebzelerin bayram tatili sebebiyle elde kalması ve değerlendirilemediği için ürünlerini Konya’da faaliyet gösteren öğrenci yurtlarına bağışladı. Bağışlanan sebzeler, İnsani Yardım Vakfı ve Çınar Derneği organizasyonunda paketlenip nakliyesi yapılarak Konya’ya gönderildi.
İsraf olacak ürünleri bağışladılar
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bayram tatili nedeniyle değerlendirilemeyen sebzeler, Konya’da faaliyet gösteren öğrenci yurtlarına bağışlandı.
9 gün süren bayram tatili sebebiyle hale gitmeyen ve üreticinin elinde kalan sebzeler, israfı önlemek amacıyla öğrencilere ikram amaçlı bağışlandı. Gazipaşa Sebze Hali’ne ürün götüren çiftçiler, topladıkları sebzelerin bayram tatili sebebiyle elde kalması ve değerlendirilemediği için ürünlerini Konya’da faaliyet gösteren öğrenci yurtlarına bağışladı. Bağışlanan sebzeler, İnsani Yardım Vakfı ve Çınar Derneği organizasyonunda paketlenip nakliyesi yapılarak Konya’ya gönderildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop