mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Mahmutlar'da AVM İhalesine Katılan Olmadı!

Gündem 02.07.2022 - 09:24, Güncelleme: 02.07.2022 - 09:24
 

Mahmutlar'da AVM İhalesine Katılan Olmadı!

Alanya Belediyesi'nin Yap-İşlet-Devret modeliyle 10 yıllığına kiraya vermek için açtığı Mahmutlar AVM Projesi ihalesine katılan olmadı

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde Alışveriş Merkezi Projesi'nin tamamlanması ve hizmete açılması için 10 yıllığına kadar kiraya vermek için Belediye Meclisi'nden yetki almıştı.  Alanya Belediyesi tarafından 12 Mayıs'ta ilki yapılan ihale için 7 şirket şartname alırken, ihaleye katılan ise olmamıştı. Bu nedenle ihale iptal edilirken, ikinci ihale dün yapılmıştı. Başkan Yücel'in başkanlığında toplanan Belediye Encümeni'nin açtığı ihaleye katılan olmaması nedeniyle yeniden iptal edildi.  Alanya Belediyesi'nin üçüncü ihale için tarih belirleyip, kamuoyuna bildireceği öğrenildi.
Alanya Belediyesi'nin Yap-İşlet-Devret modeliyle 10 yıllığına kiraya vermek için açtığı Mahmutlar AVM Projesi ihalesine katılan olmadı

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde Alışveriş Merkezi Projesi'nin tamamlanması ve hizmete açılması için 10 yıllığına kadar kiraya vermek için Belediye Meclisi'nden yetki almıştı. 

Alanya Belediyesi tarafından 12 Mayıs'ta ilki yapılan ihale için 7 şirket şartname alırken, ihaleye katılan ise olmamıştı. Bu nedenle ihale iptal edilirken, ikinci ihale dün yapılmıştı. Başkan Yücel'in başkanlığında toplanan Belediye Encümeni'nin açtığı ihaleye katılan olmaması nedeniyle yeniden iptal edildi. 

Alanya Belediyesi'nin üçüncü ihale için tarih belirleyip, kamuoyuna bildireceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop