mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Manavgat’ta çamlık alanda yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2024 - 12:38, Güncelleme: 15.04.2024 - 12:30
 

Manavgat’ta çamlık alanda yangın

Manavgat’ta çamlık alanda yangın

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Sorgun Çamlığı’nda çıkan yangın ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu kontrol altına alınırken yangında 3 dönüm arazi zarar gördü.Yangın, Manavgat ilçesi Acısu mevkiinde bulunan Sorgun Çamlığı’nda saat 09.20 sıralarında meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen Orman İşletme, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Manavgat Belediyesi İtfaiye ve Jandarma ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın büyümeden kontrol altına alındı.Turquoise Hotel karşısındaki yangına 6 arazöz, 3 su tankeri, 2 ilk müdahale aracı ve çok sayıda orman işçisi müdahalede bulundu. Örtü yangını olarak tabir edilen yangında 3 dönümlük alan zarar görürken çam ağaçlarının durumunun 2-3 ay sonra belli olacağı bildirildi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yangının çıkış nedeni ve çıkaranların belirlenmesi için çalışma başlattı. Yangın soğutma çalışmaları sürüyor.
Manavgat’ta çamlık alanda yangın
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Sorgun Çamlığı’nda çıkan yangın ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu kontrol altına alınırken yangında 3 dönüm arazi zarar gördü.
Yangın, Manavgat ilçesi Acısu mevkiinde bulunan Sorgun Çamlığı’nda saat 09.20 sıralarında meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sevk edilen Orman İşletme, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Manavgat Belediyesi İtfaiye ve Jandarma ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın büyümeden kontrol altına alındı.
Turquoise Hotel karşısındaki yangına 6 arazöz, 3 su tankeri, 2 ilk müdahale aracı ve çok sayıda orman işçisi müdahalede bulundu. Örtü yangını olarak tabir edilen yangında 3 dönümlük alan zarar görürken çam ağaçlarının durumunun 2-3 ay sonra belli olacağı bildirildi. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yangının çıkış nedeni ve çıkaranların belirlenmesi için çalışma başlattı. Yangın soğutma çalışmaları sürüyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop