mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Alanya’dan Avsallar Çıkarması

Gündem 01.05.2023 - 09:16, Güncelleme: 01.05.2023 - 09:16
 

MHP Alanya’dan Avsallar Çıkarması

Alanya’nın Avsallar Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret edip 14 Mayıs’taki seçimde destek isteyen MHP Alanya İlçe Başkanı Sünbül, “Vatandaşların MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na göstermiş olduğu yoğun ilgi, alaka ve teveccühe teşekkür ediyoruz. Birlikte başaracağız” dedi.

MHP Alanya İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs’taki seçim öncesi esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. MHP Alanya İlçe Başkanı Sünbül ve ekibi son olarak Alanya’da Avsallar Mahallesi'nde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret edip onların sorun ve taleplerini dinlemesinin ardından seçimde destek istedi. Ziyarette MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, MHP Antalya Milletvekili Oğuzhan Çelik,Alanya Belediye Meclis Üyesi Kayhan Balta, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri  ve Avsallar Mahalle Başkanı Hüseyin Ünal'da eşlik etti. Bölgedeki esnafı tek tek ziyaret edip 14 Mayıs’taki seçim için destek isteyen Sünbül, “Avsallar Mahallemizde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızla hemhal olduk. Seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor, esnaf ve vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı hakkında bilgilendirip desteklerini istiyoruz. Vatandaşlarımızın MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na göstermiş olduğu yoğun ilgi, alaka ve teveccühe teşekkür ediyoruz. Birlikte başaracağız” dedi.
Alanya’nın Avsallar Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret edip 14 Mayıs’taki seçimde destek isteyen MHP Alanya İlçe Başkanı Sünbül, “Vatandaşların MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na göstermiş olduğu yoğun ilgi, alaka ve teveccühe teşekkür ediyoruz. Birlikte başaracağız” dedi.

MHP Alanya İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs’taki seçim öncesi esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. MHP Alanya İlçe Başkanı Sünbül ve ekibi son olarak Alanya’da Avsallar Mahallesi'nde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret edip onların sorun ve taleplerini dinlemesinin ardından seçimde destek istedi.

Ziyarette MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, MHP Antalya Milletvekili Oğuzhan Çelik,Alanya Belediye Meclis Üyesi Kayhan Balta, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri  ve Avsallar Mahalle Başkanı Hüseyin Ünal'da eşlik etti. Bölgedeki esnafı tek tek ziyaret edip 14 Mayıs’taki seçim için destek isteyen Sünbül, “Avsallar Mahallemizde bulunan esnaf ve vatandaşlarımızla hemhal olduk. Seçim çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor, esnaf ve vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı hakkında bilgilendirip desteklerini istiyoruz. Vatandaşlarımızın MHP'ye ve Cumhur İttifakı'na göstermiş olduğu yoğun ilgi, alaka ve teveccühe teşekkür ediyoruz. Birlikte başaracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop