mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

MHP Antalya’da Bir Araya Geldi

Siyaset 06.12.2021 - 08:49, Güncelleme: 06.12.2021 - 08:49
 

MHP Antalya’da Bir Araya Geldi

MHP’nin Antalya’da gerçekleştirilen ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı programı dün tamamlandı. Alanya’dan Belediye Başkanı Yücel, MHP İlçe Başkanı Türkdoğan ve partililerin de katıldığı programda kent dinamiğinin sorunları dinleyip istişarelerde bulunuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile başlatılan ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı program 4-5 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya; MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MYK Üyesi Ahmet Selim Yurdakul, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, MYK Üyesi İlknur Fidan, MYK Üyesi Akif Çapraz ve MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu, İl Başkanı Hilmi Durgun ve partililer katıldı. Antalya’da ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı programa Alanya’dan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve partililer katıldı.  Programa katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Genel merkezimizin ‘Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023’ sloganıyla düzenlediği iki günlük ‘Adım Adım 2023; İl İl Anadolu’ programını tamamladık. Program kapsamında kentimizin turizm, tarım ve ticaretteki dinamikleriyle, oda ve derneklerimizle istişarelerde bulunup, gazi ve şehit yakınlarımız ile bir araya geldik. Memleketimizin her bir köşesini karış karış gezerek dertlere derman, sorunlara çözüm olmak için uğraşan vekillerimize ve parti yöneticilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.  
MHP’nin Antalya’da gerçekleştirilen ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı programı dün tamamlandı. Alanya’dan Belediye Başkanı Yücel, MHP İlçe Başkanı Türkdoğan ve partililerin de katıldığı programda kent dinamiğinin sorunları dinleyip istişarelerde bulunuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile başlatılan ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı program 4-5 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri Antalya’da gerçekleştirildi. Toplantıya; MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MYK Üyesi Ahmet Selim Yurdakul, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, MYK Üyesi İlknur Fidan, MYK Üyesi Akif Çapraz ve MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu, İl Başkanı Hilmi Durgun ve partililer katıldı.

Antalya’da ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı programa Alanya’dan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve partililer katıldı.  Programa katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Genel merkezimizin ‘Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023’ sloganıyla düzenlediği iki günlük ‘Adım Adım 2023; İl İl Anadolu’ programını tamamladık. Program kapsamında kentimizin turizm, tarım ve ticaretteki dinamikleriyle, oda ve derneklerimizle istişarelerde bulunup, gazi ve şehit yakınlarımız ile bir araya geldik. Memleketimizin her bir köşesini karış karış gezerek dertlere derman, sorunlara çözüm olmak için uğraşan vekillerimize ve parti yöneticilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop