mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Motosikletlinin, yola dökülen yağdan kayıp düştüğü anlar kamerada

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2023 - 16:50, Güncelleme: 08.07.2023 - 14:57
 

Motosikletlinin, yola dökülen yağdan kayıp düştüğü anlar kamerada

Motosikletlinin, yola dökülen yağdan kayıp düştüğü anlar kamerada

Antalya’da bir motosiklet sürücüsünün yoldaki yağdan kayıp düştüğü anlar araç kamerasına yansıdı.Kaza, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Kırcami bölgesi Avni Tolunay Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde trafik ışıklarının kırmızından yeşile dönmesiyle otomobil ve minibüsün arasından bir motosiklet sürücüsü de hareket etti. Birkaç metre ilerleyen sürücü yola dökülen yağdan kayarak savrulmaya başladı. Başında kask olan sürücü ve motosikleti farklı taraflara savruldu. Çok hızlı olmaması nedeniyle kazayı ucuz atlatan sürücü, daha sonra yoluna devam etti. Sağ şeritten hızlı bir otomobilin gelmemesi kaza ihtimalini engelledi. Yaşanan tüm bu anlar ise arkadan gelen bir otomobilin araç kamerasına yansıdı.
Motosikletlinin, yola dökülen yağdan kayıp düştüğü anlar kamerada
Antalya’da bir motosiklet sürücüsünün yoldaki yağdan kayıp düştüğü anlar araç kamerasına yansıdı.
Kaza, sabah saatlerinde Muratpaşa ilçesi Kırcami bölgesi Avni Tolunay Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde trafik ışıklarının kırmızından yeşile dönmesiyle otomobil ve minibüsün arasından bir motosiklet sürücüsü de hareket etti. Birkaç metre ilerleyen sürücü yola dökülen yağdan kayarak savrulmaya başladı. Başında kask olan sürücü ve motosikleti farklı taraflara savruldu. Çok hızlı olmaması nedeniyle kazayı ucuz atlatan sürücü, daha sonra yoluna devam etti. Sağ şeritten hızlı bir otomobilin gelmemesi kaza ihtimalini engelledi. Yaşanan tüm bu anlar ise arkadan gelen bir otomobilin araç kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop