mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Osman Özçelik Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Gündem 14.02.2024 - 16:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 16:12
 

Osman Özçelik Muhtarlarla Bir Araya Geldi

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik muhtarlarla kahvaltıda buluştu. Muhtarların istek ve şikâyetlerini dinleyen Özçelik, “Muhtarlarımız yok sayılamaz ve istekleri de kulak arkası edilemez. 2 ayda bir kez muhtarlarla toplantı yapacağız” dedi.

CHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, muhtarlar ile bir araya geldi. Oba Mahallesi’ndeki Olive Garden Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, muhtarlar ve partililer katıldı. Kahvaltının ardından başlayan toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Kandemir, “Alanya’yı mevcut adaylara mahkûm etmedik. Adam gibi bir adamla seçim yarışına girdik ve kazanacağız. Sosyal belediyecilik, önceliğimiz olacak” dedi. Dernek Başkanı Yüksel ise görüş ve önerilerini paylaşabilecekleri toplantı düzenlenmesi nedeni ile teşekkür etti. “KAPIMIZ HEP AÇIK OLACAK” Konuşmasına muhtarlık biriminin demokrasideki yeri ve yerel yönetimler için önemine değinerek başlayan Özçelik, “Sizler, belediyenin eli ayağı olacaksınız. Göreve geldiğimizde 2 ayda bir kez muhtarlarla toplantı yapacağız. Sorunları listeleyip, kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Belediyeyi, hak, hukuk, adalet ve şeffaf bir sistemle yöneteceğiz. Bunlar olmazsa sıkıntılar büyüyerek artar. Yaptığımız ziyaretlerde çekilen videoların hiçbir tanesi kurgu değil. Vatandaşlarımız tarafından samimi bir ilgiyle karşılanıyoruz. Belediye başkanı olduğumda görev süremin sonuna kadar yine aynı Osman Tarık Özçelik olacağım. Kapımız hep açık olacak.” dedi. “HEDEFİM DEĞERLİ BİR ALANYA BIRAKMAK” Bazı muhtarların ofislerinin olmadığını, bu durumun eksikliğinin yaşandığını kaydeden Özçelik, “Tüm muhtarların mutlaka bir ofisinin olması gerekiyor. Halkımızın kolay erişim sağlaması ve hizmetin aksamaması için muhtarlarımıza mutlaka çalışma ofisleri yapacağız” diye konuştu. Lansman toplantısı öncesinde projeler hakkında bazı tüyolar aktaran Özçelik, CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde muhtarlıklar ile iş birliği halinde ihtiyaç sahibi kişilerle geniş kapsamlı sosyal kart hizmeti vereceklerini söyledi. Özçelik, “Hiç kimsenin onurunu zedelemeden, ismini afişe etmeden sosyal kartla alışveriş imkanı sunacağız. Hedefim belediye başkanlığı görevim bittiğinde sizlere, çocuklarınıza ve torunlarınıza değerli bir Alanya bırakmaktır. Bunun için geliyoruz. Kalbimdekileri sizlere anlattım. Osman Tarık Özçelik, bundan önce neyse, bundan sonra da öyle olacak. Üst makamlardan, “kamusal alanlardaki resim ve afişlerinizi kaldırın” şeklinde talimat geldi. Biz de bu kurala uyduk ve afişlerimiz topladık” ifadelerini kullandı.  MUHTARLARIN SORULARINI DA CEVAPLADI Özçelik, Antalya’da yaşanan sel felaketi ve Erzincan’ın İliç İlçesinde meydana gelen maden göçüğüyle ilgili duyduğu üzüntülerini sözlerine ekledi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Özçelik, muhtarların sorularını da yanıtladı. Muhtarlar belediye başkan adayına yol, asfalt, tarımsal sulama ve turizm personelinin sorunları konusunda istek ve taleplerini ilettiler, sorular sordular. 
CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik muhtarlarla kahvaltıda buluştu. Muhtarların istek ve şikâyetlerini dinleyen Özçelik, “Muhtarlarımız yok sayılamaz ve istekleri de kulak arkası edilemez. 2 ayda bir kez muhtarlarla toplantı yapacağız” dedi.

CHP’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, muhtarlar ile bir araya geldi. Oba Mahallesi’ndeki Olive Garden Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, muhtarlar ve partililer katıldı. Kahvaltının ardından başlayan toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Kandemir, “Alanya’yı mevcut adaylara mahkûm etmedik. Adam gibi bir adamla seçim yarışına girdik ve kazanacağız. Sosyal belediyecilik, önceliğimiz olacak” dedi. Dernek Başkanı Yüksel ise görüş ve önerilerini paylaşabilecekleri toplantı düzenlenmesi nedeni ile teşekkür etti.
“KAPIMIZ HEP AÇIK OLACAK”
Konuşmasına muhtarlık biriminin demokrasideki yeri ve yerel yönetimler için önemine değinerek başlayan Özçelik, “Sizler, belediyenin eli ayağı olacaksınız. Göreve geldiğimizde 2 ayda bir kez muhtarlarla toplantı yapacağız. Sorunları listeleyip, kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Belediyeyi, hak, hukuk, adalet ve şeffaf bir sistemle yöneteceğiz. Bunlar olmazsa sıkıntılar büyüyerek artar. Yaptığımız ziyaretlerde çekilen videoların hiçbir tanesi kurgu değil. Vatandaşlarımız tarafından samimi bir ilgiyle karşılanıyoruz. Belediye başkanı olduğumda görev süremin sonuna kadar yine aynı Osman Tarık Özçelik olacağım. Kapımız hep açık olacak.” dedi.
“HEDEFİM DEĞERLİ BİR ALANYA BIRAKMAK”
Bazı muhtarların ofislerinin olmadığını, bu durumun eksikliğinin yaşandığını kaydeden Özçelik, “Tüm muhtarların mutlaka bir ofisinin olması gerekiyor. Halkımızın kolay erişim sağlaması ve hizmetin aksamaması için muhtarlarımıza mutlaka çalışma ofisleri yapacağız” diye konuştu. Lansman toplantısı öncesinde projeler hakkında bazı tüyolar aktaran Özçelik, CHP’nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde muhtarlıklar ile iş birliği halinde ihtiyaç sahibi kişilerle geniş kapsamlı sosyal kart hizmeti vereceklerini söyledi. Özçelik, “Hiç kimsenin onurunu zedelemeden, ismini afişe etmeden sosyal kartla alışveriş imkanı sunacağız. Hedefim belediye başkanlığı görevim bittiğinde sizlere, çocuklarınıza ve torunlarınıza değerli bir Alanya bırakmaktır. Bunun için geliyoruz. Kalbimdekileri sizlere anlattım. Osman Tarık Özçelik, bundan önce neyse, bundan sonra da öyle olacak. Üst makamlardan, “kamusal alanlardaki resim ve afişlerinizi kaldırın” şeklinde talimat geldi. Biz de bu kurala uyduk ve afişlerimiz topladık” ifadelerini kullandı. 
MUHTARLARIN SORULARINI DA CEVAPLADI
Özçelik, Antalya’da yaşanan sel felaketi ve Erzincan’ın İliç İlçesinde meydana gelen maden göçüğüyle ilgili duyduğu üzüntülerini sözlerine ekledi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Özçelik, muhtarların sorularını da yanıtladı. Muhtarlar belediye başkan adayına yol, asfalt, tarımsal sulama ve turizm personelinin sorunları konusunda istek ve taleplerini ilettiler, sorular sordular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop