mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Payallar’da Çamur Yol Caddesi Sil Baştan Yenileniyor

Gündem 16.02.2022 - 14:14, Güncelleme: 16.02.2022 - 14:15
 

Payallar’da Çamur Yol Caddesi Sil Baştan Yenileniyor

Alanya Belediyesi tarafından Payallar Mahallesi’nin en önemli ulaşım arterlerinden birisi olan ve halk arasında Çamur Yol olarak bilinen Payalır Caddesi’nde yenileme çalışması başlatıldı.

Payallar Mahallesi’nde başta mahalle içi ulaşım olmak üzere Emişbeleni ve Payallar Düğün Salonu’na ulaşımı sağlayan Payalır Caddesi sil baştan yenileniyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan caddede eski asfalt sökülerek genişletme çalışması yapılıyor. Genişletme çalışmasının ardından kaldırım çalışması yapılarak cadde sıcak asfalt ile kaplanacak. BAŞKAN YÜCEL İNCELEMELERDE BULUNDU Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışma yapılan yolda incelemelerde bulundu. Alanya’nın dört bir yanında asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Yücel, “Payallar Mahallesi’nde oldukça önemli bir yolu daha sıcak asfalta kavuşturuyoruz. Bölge halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi. KONAKLI, PAYALLAR VE EMİŞBELENİ’NE ULAŞIMI SAĞLIYOR Çalışmayı memnuniyetle karşılayan Payallar Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, Payallar’ın 3. büyük yolunun düzenlenmesine mutlu olduklarını belirterek, “Konaklı, Emişbeleni ve Payallar sakinleri bu yolu çok yoğun kullanıyor. Sıcak asfalt yapılacak olması son derece sevindirici. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.  
Alanya Belediyesi tarafından Payallar Mahallesi’nin en önemli ulaşım arterlerinden birisi olan ve halk arasında Çamur Yol olarak bilinen Payalır Caddesi’nde yenileme çalışması başlatıldı.

Payallar Mahallesi’nde başta mahalle içi ulaşım olmak üzere Emişbeleni ve Payallar Düğün Salonu’na ulaşımı sağlayan Payalır Caddesi sil baştan yenileniyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan caddede eski asfalt sökülerek genişletme çalışması yapılıyor. Genişletme çalışmasının ardından kaldırım çalışması yapılarak cadde sıcak asfalt ile kaplanacak.

BAŞKAN YÜCEL İNCELEMELERDE BULUNDU

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışma yapılan yolda incelemelerde bulundu. Alanya’nın dört bir yanında asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Yücel, “Payallar Mahallesi’nde oldukça önemli bir yolu daha sıcak asfalta kavuşturuyoruz. Bölge halkımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

KONAKLI, PAYALLAR VE EMİŞBELENİ’NE ULAŞIMI SAĞLIYOR

Çalışmayı memnuniyetle karşılayan Payallar Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, Payallar’ın 3. büyük yolunun düzenlenmesine mutlu olduklarını belirterek, “Konaklı, Emişbeleni ve Payallar sakinleri bu yolu çok yoğun kullanıyor. Sıcak asfalt yapılacak olması son derece sevindirici. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop