mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Şanlıurfalılar sıra gecesinde buluştu

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2023 - 14:09, Güncelleme: 17.07.2023 - 13:53
 

Şanlıurfalılar sıra gecesinde buluştu

Şanlıurfalılar sıra gecesinde buluştu

Şanlıurfalılar yüz yıllardır süregelen sıra gecesinde buluştu. EXPO alanında düzenlenen buluşma EXPO Halepli Bahçe’de yapıldı. Geceye Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet Uymaz ve çok sayıda Şanlıurfalı katıldı. Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Antalya Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet Uymaz, “Allah birliğimizi ve beraberliğimiz daim etsin. Antalya’da Urfa tekrar küllerinden doğdu. Şanlıurfa’da Antalya’mızı temsil edecek. Her zaman bir eli üzerimizde olan Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye çok teşekkür ederiz.” dedi.Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Antalya’nın sıcağında, Şanlıurfa’nın güzellikleriyle kalplerin ısındığını söyledi. Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet Uymaz’a düzenledikleri gece için teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Urfalılarla Antalyalılar etle tırnak gibiyiz. Asla birbirimizden ayrılmayız. Urfa güzel bir coğrafya Urfa Halil Ür-Rahman’ın memleketi Peygamberler şehri Urfa’nın bütün insanları Halil Ür-Rahman’ın o güzelliğini, Eyüp Aleyhüsselam’ın sabrını, o coğrafyadan geçen nice peygamberlerimizin güzelliğini kuşanmış olarak Antalya’mızdalar. Urfa’nın güzel Türküleriyle kalplerimizin birbirine yaklaşması son derece önemliydi. Bugün buradaki Halil İbrahim sofrası, burayı Halepli bahçeye çevirdi. “ dedi.EXPO’da yaz boyunca etkinlikKepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şanlıurfalılar Buluşmasının gerçekleştirildiği EXPO’daki Halepli Bahçe’de, yaz boyunca çocuklar, gençler ve aileler için hem de hemşehri dernekleri için etkinliklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi. Şanlıurfalılar Buluşmasına katılan AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’de, “Her zaman yanınızdayız. Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’de her zaman yanınızda Derdinize derman olmaya, yaranıza merhem olmaya odaklıyız. “diye konuştu.
Şanlıurfalılar sıra gecesinde buluştu
Şanlıurfalılar yüz yıllardır süregelen sıra gecesinde buluştu. EXPO alanında düzenlenen buluşma EXPO Halepli Bahçe’de yapıldı. Geceye Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet Uymaz ve çok sayıda Şanlıurfalı katıldı. Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Antalya Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet Uymaz, “Allah birliğimizi ve beraberliğimiz daim etsin. Antalya’da Urfa tekrar küllerinden doğdu. Şanlıurfa’da Antalya’mızı temsil edecek. Her zaman bir eli üzerimizde olan Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’ye çok teşekkür ederiz.” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Antalya’nın sıcağında, Şanlıurfa’nın güzellikleriyle kalplerin ısındığını söyledi. Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mehmet Uymaz’a düzenledikleri gece için teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Urfalılarla Antalyalılar etle tırnak gibiyiz. Asla birbirimizden ayrılmayız. Urfa güzel bir coğrafya Urfa Halil Ür-Rahman’ın memleketi Peygamberler şehri Urfa’nın bütün insanları Halil Ür-Rahman’ın o güzelliğini, Eyüp Aleyhüsselam’ın sabrını, o coğrafyadan geçen nice peygamberlerimizin güzelliğini kuşanmış olarak Antalya’mızdalar. Urfa’nın güzel Türküleriyle kalplerimizin birbirine yaklaşması son derece önemliydi. Bugün buradaki Halil İbrahim sofrası, burayı Halepli bahçeye çevirdi. “ dedi.

EXPO’da yaz boyunca etkinlik
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şanlıurfalılar Buluşmasının gerçekleştirildiği EXPO’daki Halepli Bahçe’de, yaz boyunca çocuklar, gençler ve aileler için hem de hemşehri dernekleri için etkinliklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi. Şanlıurfalılar Buluşmasına katılan AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’de, “Her zaman yanınızdayız. Kepez Belediye Başkanımız Hakan Tütüncü’de her zaman yanınızda Derdinize derman olmaya, yaranıza merhem olmaya odaklıyız. “diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop