mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Savaştan Kaçanlar, Alanya’da Yasadışı Taşımacı Oldu!

Gündem 09.06.2023 - 13:23, Güncelleme: 09.06.2023 - 13:23
 

Savaştan Kaçanlar, Alanya’da Yasadışı Taşımacı Oldu!

Rusya – Ukrayna Savaşı’ndan kaçıp Alanya’ya gelen Slavlar, ilçede yasadışı çalışmalarının boyutlarını her geçen artırıyor. Ulaşımda yapılan denetimler, iki ülke vatandaşlarının Alanya’da yasadışı taşımacılıkta geldikleri noktayı gözler önüne serdi.

2022 Şubat ayında başlayan Rusya – Ukrayna Savaşı’nın ardından savaştan kaçıp Alanya’ya gelen Slavlar, Alanya’da yasadışı çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyorlar. Ülkeleri savaş halindeyken Alanya’da emlak satın alma ve yasadışı komisyonculuk yapma yarışına giren Rus ve Ukraynalılar yasadışı taşımacılığı ileri boyutlara taşıdılar.  ONLARCA YABANCI PLAKALI ARAÇ YAKALANDI Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denetim Hizmetleri Bakanlığı, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü,  Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (AESOB), Alanya Şoförler Odası ile birlikte Alanya’da yasadışı taşımacılığa yönelik denetimler gerçekleştirdi. Üç gün boyunca süren denetimlerde Slavların, yasadışı taşımacılıkta geldikleri nokta herkesi şok etti. Rusya, Ukrayna ve Türkiye’de yabancıların kullandığı araçlara verilen plakalı onlarca aracın yasadışı faaliyeti tespit edildi.    AKKAYA: SAVAŞTAN KAÇANLAR TAŞIMACI OLDU Denetimlerde emeği geçen AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Ulaştırma Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Serhan Özkanlı ve emniyet teşkilatına teşekkür eden Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, yasadışı taşımacılık yaptığı tespit edilen yabancı araçların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak “Geçen yıl savaştan kaçıp gelenler hep taşımacı oldu” dedi.  “BİZ DE DÖVİZ GETİRECEKLER DİYE SEVİYORUZ” Akkaya, “Rusya ve Ukrayna’dan Alanya’ya gelen kişiler hiç hakları olmamasına rağmen gelip burada taşımacılık yapıyorlar. Biz konu da denetimlerimizi sıklaştırdık.  Şoförlerimiz endişelenmesin; bunlara geçit vermeyeceğiz” derken vatandaşlar, “Artık mülk almayı bırakmışlar ticarete de atılmışlar. Biz de bunlardan para kazanıp döviz gelecek Türkiye'ye diye seviniyoruz”, “Maşallah yerliden çok yabancı plaka var. Ne günlere kaldık, bunlar iyi günlerimiz”, “Rusya’da mı denetim yaptırdınız, hep yabancı plaka” gibi sözlerle tepkilerini dile getirdiler.  
Rusya – Ukrayna Savaşı’ndan kaçıp Alanya’ya gelen Slavlar, ilçede yasadışı çalışmalarının boyutlarını her geçen artırıyor. Ulaşımda yapılan denetimler, iki ülke vatandaşlarının Alanya’da yasadışı taşımacılıkta geldikleri noktayı gözler önüne serdi.

2022 Şubat ayında başlayan Rusya – Ukrayna Savaşı’nın ardından savaştan kaçıp Alanya’ya gelen Slavlar, Alanya’da yasadışı çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyorlar. Ülkeleri savaş halindeyken Alanya’da emlak satın alma ve yasadışı komisyonculuk yapma yarışına giren Rus ve Ukraynalılar yasadışı taşımacılığı ileri boyutlara taşıdılar. 

ONLARCA YABANCI PLAKALI ARAÇ YAKALANDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denetim Hizmetleri Bakanlığı, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, 
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Birliği (AESOB), Alanya Şoförler Odası ile birlikte Alanya’da yasadışı taşımacılığa yönelik denetimler gerçekleştirdi. Üç gün boyunca süren denetimlerde Slavların, yasadışı taşımacılıkta geldikleri nokta herkesi şok etti. Rusya, Ukrayna ve Türkiye’de yabancıların kullandığı araçlara verilen plakalı onlarca aracın yasadışı faaliyeti tespit edildi. 

 


AKKAYA: SAVAŞTAN KAÇANLAR TAŞIMACI OLDU
Denetimlerde emeği geçen AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Ulaştırma Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Serhan Özkanlı ve emniyet teşkilatına teşekkür eden Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya, yasadışı taşımacılık yaptığı tespit edilen yabancı araçların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak “Geçen yıl savaştan kaçıp gelenler hep taşımacı oldu” dedi. 
“BİZ DE DÖVİZ GETİRECEKLER DİYE SEVİYORUZ”
Akkaya, “Rusya ve Ukrayna’dan Alanya’ya gelen kişiler hiç hakları olmamasına rağmen gelip burada taşımacılık yapıyorlar. Biz konu da denetimlerimizi sıklaştırdık.  Şoförlerimiz endişelenmesin; bunlara geçit vermeyeceğiz” derken vatandaşlar, “Artık mülk almayı bırakmışlar ticarete de atılmışlar. Biz de bunlardan para kazanıp döviz gelecek Türkiye'ye diye seviniyoruz”, “Maşallah yerliden çok yabancı plaka var. Ne günlere kaldık, bunlar iyi günlerimiz”, “Rusya’da mı denetim yaptırdınız, hep yabancı plaka” gibi sözlerle tepkilerini dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop