mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Toklu Bakan Karaismailoğlu ile Görüştü

Siyaset 08.01.2022 - 10:06, Güncelleme: 08.01.2022 - 10:06
 

Toklu Bakan Karaismailoğlu ile Görüştü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ilçede devam eden yatırımların en yakın zamanda tamamlanması talebinde bulundu. Toklu, “Yeni çevre yolunda imar çalışmalarının tamamlanmasının ardından yürütülen çalışmalar sonlandırılacak” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanlığında ilçe başkanları ile bir araya geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Antalya'ya geldi. AK Parti Antalya İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu ilçe başkanları ile bir araya gelerek ilçelerde yürütülen yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu da katıldı. Toklu, Karaismailoğlu ile Alanya'da devam eden yatırımların son durumu hakkında görüşme gerçekleştirdi.  Toklu toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada, Karaismailoğlu’na Alanya’da devam eden yatırımların en yakın zamanda tamamlanabilmesi yönündeki talepleri ilettiğini söyledi. Toklu, “Bakan Karaismailoğlu ve milletvekillerimizin katılımıyla İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş başkanlığında, ilçe başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Alanya'mızda yapılacak ve halen devam etmekte olan yatırımlarımızı konuştuk. Devam eden yatırımların en yakın zamanda tamamlanabilmesi yönündeki taleplerimizi ilettim. Yapımı devam eden yeni çevre yolumuzda, Alanya Belediyesi'nin imar çalışmalarını tamamlamasının ardından bölgemizde yürütülen çalışmalar sonlandırılacak. Sayın bakanımıza bölgemize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Alanya'mız adına teşekkürlerimizi iletiyorum” diye konuştu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, ilçede devam eden yatırımların en yakın zamanda tamamlanması talebinde bulundu. Toklu, “Yeni çevre yolunda imar çalışmalarının tamamlanmasının ardından yürütülen çalışmalar sonlandırılacak” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanlığında ilçe başkanları ile bir araya geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Antalya'ya geldi. AK Parti Antalya İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu ilçe başkanları ile bir araya gelerek ilçelerde yürütülen yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu da katıldı. Toklu, Karaismailoğlu ile Alanya'da devam eden yatırımların son durumu hakkında görüşme gerçekleştirdi. 

Toklu toplantı sonrası yapmış olduğu açıklamada, Karaismailoğlu’na Alanya’da devam eden yatırımların en yakın zamanda tamamlanabilmesi yönündeki talepleri ilettiğini söyledi. Toklu, “Bakan Karaismailoğlu ve milletvekillerimizin katılımıyla İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş başkanlığında, ilçe başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Alanya'mızda yapılacak ve halen devam etmekte olan yatırımlarımızı konuştuk. Devam eden yatırımların en yakın zamanda tamamlanabilmesi yönündeki taleplerimizi ilettim. Yapımı devam eden yeni çevre yolumuzda, Alanya Belediyesi'nin imar çalışmalarını tamamlamasının ardından bölgemizde yürütülen çalışmalar sonlandırılacak. Sayın bakanımıza bölgemize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Alanya'mız adına teşekkürlerimizi iletiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop