mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları Alanya’da

Gündem 16.02.2024 - 11:03, Güncelleme: 16.02.2024 - 11:03
 

Uluslararası Dağ Bisikleti Yarışları Alanya’da

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenecek olan Uluslararası Kızılalan MTB Cup Yarışları 17-18 Şubat tarihlerinde 400 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Uluslararası Kızılalan Dağ Bisikleti Yarışları C2 ve C1 kategorilerinde Alanya Kent Ormanı’nda oluşturulan dört kilometrelik özel dağ bisikleti parkurunda yapılacak. Yarışlara Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerin dışında Belçika, Yunanistan, İtalya, İran, Ukrayna,  Kazakistan gibi ülkelerden birçok sporcu olimpiyat puanı toplayabilmek için mücadele verecek.  17 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’da elit erkekler ve elit kadınlar startı, saat 12:00’de genç erkekler ve genç kadınlar startı verilecektir. 18 Şubat Pazar günü saat 09:00’da elit erkekler ve elit kadınlar, saat 11:00’de genç erkekler ve genç kadınlar, saat 13:00’te yıldız a erkekler ve masterlar, saat 15:00’te yıldız b erkek ve yıldız kızlar startı verilecektir.
Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından Alanya’nın ev sahipliği ile düzenlenecek olan Uluslararası Kızılalan MTB Cup Yarışları 17-18 Şubat tarihlerinde 400 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek.

Uluslararası Kızılalan Dağ Bisikleti Yarışları C2 ve C1 kategorilerinde Alanya Kent Ormanı’nda oluşturulan dört kilometrelik özel dağ bisikleti parkurunda yapılacak. Yarışlara Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerin dışında Belçika, Yunanistan, İtalya, İran, Ukrayna,  Kazakistan gibi ülkelerden birçok sporcu olimpiyat puanı toplayabilmek için mücadele verecek. 

17 Şubat Cumartesi günü saat 10:00’da elit erkekler ve elit kadınlar startı, saat 12:00’de genç erkekler ve genç kadınlar startı verilecektir. 18 Şubat Pazar günü saat 09:00’da elit erkekler ve elit kadınlar, saat 11:00’de genç erkekler ve genç kadınlar, saat 13:00’te yıldız a erkekler ve masterlar, saat 15:00’te yıldız b erkek ve yıldız kızlar startı verilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop