mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Çocukların Tehlikeli Serinlik Sezonu Açıldı

Gündem 05.07.2023 - 09:39, Güncelleme: 05.07.2023 - 09:42
 

Çocukların Tehlikeli Serinlik Sezonu Açıldı

Sıcak havayla birlikte serinlemek isteyen çocuklar, tehlikeye rağmen parkların içerisindeki süs havuzlarında yüzüyor.

Sıcak havadan bunalan bazı çocuklar, denize gitmek yerine parklardaki süs havuzlarında serinlemeyi tercih etti. Kentte hava sıcaklığı 30 derece, nem oranıysa yüzde 64 olarak ölçülürken; Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi Mevlana Kavşağ'ındaki süs havuzuna gelen iki çocuk, kıyafetlerini çıkarıp süs havuzuna girdi. Hijyenik olmayan havuzda uzun süre yüzen çocuklar, akrobatik atlayışlar gerçekleştirdi. İki arkadaş, içinde aydınlatma ve fıskiye sistemi nedeniyle elektrik kaçağı olabilecek olan havuzdaki dakikalarca eğlendi. Zaman zaman fıskiyelerin üzerinde yürüyen çocuklar, polislerin uyarmasıyla havuzdan ayrıldı. 13 yaşındaki Taha Özmen, havanın çok sıcak olduğunu belirterek, "Denize yarın gideceğiz. Arkadaşım bu parka gelmemizi istedi, tehlikeli olmadığını söyledi. Su çok ılık" dedi. 13 yaşındaki Berat Güngör, hava sıcak olduğunu, bugün süs havuzuna girdiklerini yarın ise denize gideceklerini ifade etti.
Sıcak havayla birlikte serinlemek isteyen çocuklar, tehlikeye rağmen parkların içerisindeki süs havuzlarında yüzüyor.

Sıcak havadan bunalan bazı çocuklar, denize gitmek yerine parklardaki süs havuzlarında serinlemeyi tercih etti. Kentte hava sıcaklığı 30 derece, nem oranıysa yüzde 64 olarak ölçülürken; Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi Mevlana Kavşağ'ındaki süs havuzuna gelen iki çocuk, kıyafetlerini çıkarıp süs havuzuna girdi. Hijyenik olmayan havuzda uzun süre yüzen çocuklar, akrobatik atlayışlar gerçekleştirdi. İki arkadaş, içinde aydınlatma ve fıskiye sistemi nedeniyle elektrik kaçağı olabilecek olan havuzdaki dakikalarca eğlendi. Zaman zaman fıskiyelerin üzerinde yürüyen çocuklar, polislerin uyarmasıyla havuzdan ayrıldı.
13 yaşındaki Taha Özmen, havanın çok sıcak olduğunu belirterek, "Denize yarın gideceğiz. Arkadaşım bu parka gelmemizi istedi, tehlikeli olmadığını söyledi. Su çok ılık" dedi.
13 yaşındaki Berat Güngör, hava sıcak olduğunu, bugün süs havuzuna girdiklerini yarın ise denize gideceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop